Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

MMO žanro gigantas „Wargaming“ kitąmet savo padalinį turės ir Vilniuje

Vienas iš MMO žanro gigantų „Wargaming Group Limited“ pranešė, jog kitų metų pirmajame ketvirtyje planuoja įkurti savo padalinį Vilniuje.
„Wargaming Limited“
„Wargaming Limited“

Kaip ir kiti padaliniai Minske, Kijeve ir Prahoje, Vilniaus ofisas tiesiogiai prisidės prie žaidimų projektų sudarymo ir vykdymo.

„Vilnius yra ideali lokacija naujam padaliniui, ypač turint omenyje artumą prie kitų, išvystytą infrastruktūrą ir nuostabią Lietuvos logistiką, – kalbėjo „Wargaming“ direktorius Mattas Haradonas. – Per artimiausius trejus ketverius metus tikimės turėti kelis šimtus darbuotojų Vilniuje. Kol kas padalinio branduolį greičiausiai sudarys daug patirties turintys specialistai iš Kijevo, Sankt Peterpurgo, Pragos ir kitur.“

Šiuo metu „Wargaming Limited Group“ turi 5 tūkst. 500 darbuotojų. Kompanijos įtaka žaidimų industrijai Europoje auga sistemingai, tačiau savo padalinių ji turi visame pasaulyje.

„Wargaming“ yra vienas didžiausių MMO žanro žaidimų kūrėjų pasaulyje. Didžiausi kompanijos projektai yra „World of Tanks“ ir „World of Warships“, kuriuos per įvairais platformas žaidžia daugiau nei 200 mln. žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius