Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mobiliųjų žaidimų turnyras „Red Bull M.E.O.“ sugrįžta trečiam sezonui

Lietuva į žaidimų turnyrą „Red Bull M.E.O.“ deleguos savo geriausius „Hearthstone“ bei PUBG žaidėjus, ir tu gali tapti vienu iš jų.
„Red bull M.E.O.“
„Red bull M.E.O.“ / Manto Repečkos nuotr.

Dalyvauti gali visi, bet laimėti – tik vienas (arba viena komanda). Su tokiu moto trečiasis „Red Bull M.E.O.“ čempionatas pasitinka žaidėjus iš dvidešimties šalių. Tarp kurių, be abejo, yra ir Lietuva.

Registruotis į internetines atrankas gali jau dabar, jos vyks liepos 11 d., o nacionalinis finalas – liepos 12 d. Visus oponentus įveikę stipriausi Lietuvos žaidėjai 2021 metų pradžioje su pasaulio geriausiais susitiks finale Turkijoje, kur paaiškės kiekvieno žaidimo čempionai.

Šiemet Lietuvoje žaisime pernai čempionate debiutavusį „Hearthstone“ ir šių metų naujieną „PUBG Mobile“, vieną populiariausių išmaniųjų telefonų žaidimų pasaulyje. Tai ne vienintelė čempionato naujiena – prie organizatorių jungiasi „tournamentcenter“, čempionatų organizatoriai iš Belgijos, kurie užtikrins sklandžią varžybų eigą.

Antrasis „Red Bull M.E.O.“ sutraukė 15 000 žaidėjų – mėgėjų, genijų ir profesionalų. Kadangi čempionatas atviras – jame turi šansų ne tik laimėti, bet ir išbandyti savo jėgas kovoje su žymiausiais esporto pasaulio vardais.


Taigi, negaišk ir registruokis į „Hearthstone“ arba į PUBG. Ir nepamiršk prisijungti prie renginio feisbuke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius