Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Modern Warfare Streamer Invitational“ turnyras: profesionalų įsiūtis ir buvusio pasaulio čempiono triumfas

Buvęs „Call of Duty“ profesionalas Tyleris „TeePee“ Polchowas ir „Fortnite“ žaidėjas Noah „Vivid“ Wrightas tapo „Activision“ rengto „Modern Warfare Streamer Invitational“ turnyro nugalėtojais.
„Call of Duty Streamer Invitational“
„Call of Duty Streamer Invitational“ / „Twitter“ nuotr.

Į keturias komandas po penkis padalinti dvidešimt žymių žaidimų transliuotojų trečiadienį kovėsi dėl įspūdingo 250 tūkst. dolerių prizinio fondo.

„Streamer Invitational“ turnyre dalyvavo ir „Call of Duty“ jau nebežaidžiantys transliuotojai, pavyzdžiui, „Fortnite“ atstovai „Vivid“ ir „Symfuhny“ ar GTA žvaigždės „LordKebun“ bei „Spaceboy“. Dėl tokio „Activision“ sprendimo prieš turnyrą nepasitenkinimą aktyviai reiškė profesionalūs „CoD“ žaidėjai, šiam žaidimui paaukojantys daug laiko.

Tarp pasipiktinusiųjų buvo ir „Dallas Empire“ komandos žvaigždė „Crimsix“, sarkastiškai pareiškęs, kad turnyre ketina dalyvauti su legendiniu „Formulės 1“ pilotu Fernando Alonso.

Po beveik keturias valandas trukusios kovos buvęs pasaulio čempionas „TeePee“ nukalė pergalę „Alpha“ komandai, kurią taip pat sudarė „Vader“, „Hutch“, „AvaGG“ ir „Vivid“. Nugalėtojams atiteko 100 tūkst. dolerių čekis.

Antroje vietoje liko ir 75 tūkst. dolerių tenkinosi „Symfuhny“, „AceU“, „LordKebun“, „JoblessGarrett“ ir „Stodesh“.

Dėl trečios vietos kovojo „Hitch“ vedama „Charlie“ komanda ir „Aydan“ atstovaujama „Bravo“ ekipa. Šioje akistatoje triumfavo „Charlie“ žaidėjai, kuriems atiteko 50 tūkst. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius