-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Monte“ ir „sdy“ pasuko skirtingais keliais

Ukrainos esporto organizacijos „Monte“ CS2 ekipoje – permainos. Penketuką palieka bene žymiausias žaidėjas ir komandos talismanu vadinamas Viktoras „sdy“ Orudzhevas.
„sdy“
„sdy“ / HLTV nuotr.

Po nesėkmingo pasirodymo Pasaulio „PGL Major Copenhagen“ čempionato atrankinėse ne viena komanda ėmėsi permainų savo sudėtyse, ne išimtis ir „Monte“. Pastaroji ekipa „RMR“ regioninėse kvalifikacijose pasirodė gan prastai, laimėdami vos vieną mačą iš 4. Tiesa, dėl ligos „sdy“ negalėjo padėti savo komandai pirmąją dieną Rumunijoje vykusioje atrankoje.

Orudzhevas į „Monte“ atvyko praėjusiu metų sausį ir per tą laikotarpį užėmė kapitono pareigas, karts nuo karto dalindamasis šia role su Volodymyru „⁠Woro2k⁠“ Veletniuku. Dviejų ukrainiečių duetas atvedė komandą į pasaulinio CS:GO ir CS2 reitingo top 10-uką. „Monte“ tapo komanda 2023-iaisiais sužaidusi daugiausiai oficialių žemėlapių – net 353.

„Sdy“ prieš atvykdamas į „Monte“ rungtyniavo žymiuosiuose „Natus Vincere“ ir padėjo šiai ekipai laimėti 2022-ųjų „Blast Premier Spring Finals“. Vėliau su „Monte“ jam taip pat pavyko laimėti titulą, tai jis padarė praėjusių metų rudenį, kai užkariavo „ESL Challenger Jonkoping“ Švedijoje, o pats 26-erių ukrainietis buvo apdovanotas naudingiausio turnyro žaidėjo statulėle. „NAVI“ penketuke „sdy“ reitingas siekė 0.97, na o „Monte“ pakilo iki 1.11.

„Monte“ CS2 komandą šiuo metu sudaro:

  • Alexander „⁠br0⁠“ Bro
  • Volodymyr „⁠Woro2k⁠“ Veletniuk
  • Sergiy „⁠DemQQ⁠“ Demchenko
  • Szymon „⁠kRaSnaL⁠“ Mrozek
  • Sergey „⁠lmbt⁠“ Bezhanov (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius