Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Startuoja aukščiausio lygio „League of Legends“ turnyras „Mid Season Invitational 2021“

Jau šiandien, ketvirtadienį (05-06), prasideda tarptautinis „League of Legends“ turnyras „MSI 2021“. Jame susitiks stipriausios kiekvieno „League of Legends“ regiono lygos komandos ir bandys laimėti MSI titulą.
MSI 2021
MSI 2021 / „Riot Games“ nuotr.

„Mid Season Invitational“ yra aukščiausio lygio turnyras, vykstantis tarp pavasario ir vasaros sezonų. Šiame turnyre dalyvaus tik komandos, pavasario sezone laimėjusios savo regiono lygą.

Dalyvaujančios komandos:

  • „MAD Lions“ (Europa)

  • „DWG KIA“ (Korėja)

  • „Cloud9“ (Šiaurės Amerika)

  • „PSG Talon“ (Honkongas)

  • „Unicorns of Love“ (Rusija)

  • „Infinity Esports“ (Lotynų Amerika)

  • „Istanbul Wildcats“ (Turkija)

  • „paiN Gaming“ (Brazilija)

  • „DetonatioN FocusMe“ (Japonija)

  • „Pentanet.GG“ (Okeanija)

  • „Royal Never Give Up“ (Kinija)

Favoritai

„DWG KIA“ sudėtis
„DWG KIA“ sudėtis

Turnyro favoritais laikomi korėjiečiai „DWG KIA“, tapę praeito sezono pasaulio čempionais. Vis dėlto iššūkį jiems gali mesti Šiaurės Amerikos čempionai „Cloud9“, kinai „Royal Never Give Up“ bei europiečiai „MAD Lions“. Taip pat nereikėtų nuvertinti ir mažesnių regionų komandų, kurios neretai gali nustebinti.

Formatas

Turnyrą sudaro trys etapai: grupės, TOP-6 etapas su dviguba rato sistema bei atkrintamosios varžybos. Grupės bei TOP-6 etapas bus žaidžiami „Best Of 1“ (iki pirmos pergalės) formatu, o pusfinaliai ir finalai – „Best of 5“ (iki 3 pergalių) formatu. Grupių etape komandos suskirstytos į 3 grupes. A grupėje yra trys komandos, kurios tarpusavyje sužais po keturis mačus, B ir C grupėje yra keturios komandos, kurios tarpusavyje susitiks po du kartus. Iš kiekvienos grupės į kitą etapą pateks pirmas dvi vietas užėmusios komandos. Jos varžysis dviguba rato sistema. Po šio etapo liks keturios komandos, pateksiančios į pusfinalius. Gegužės 23 dieną laukia finalas, kurio metu sužinosime, kuri „League of Legends“ komanda šiuo metu yra stipriausia pasaulyje.

Transliacijos

„MSI 2021“ transliacijas galima bus stebėti „Riot games“ kanaluose „Twitch“ bei „YouTube“ platformose.

Atidarymo mačas

Pavasario sezono Šiaurės Amerikos čempionai „Cloud9“ jau pirmajame mače susitiks su pasaulio čempionais korėjiečiais „DWG KIA“. Vienintelis žaidėjas, grįžtantis apginti „MSI“ čempiono titulo yra C9 Perkz, laimėjęs trofėjų su G2 komanda 2019 metais („MSI“ neįvyko 2020 metais dėl koronaviruso pandemijos), jis kartu su „RNG“ komandos nariais Xiaohu ir Ming yra vieninteliai žaidėjai turnyre, anksčiau laimėję šį turnyrą. Vis dėlto pirmajame mače susitiks dvi komandos, pasižyminčios pasaulinio lygio individualiais žaidėjais bei sumaniais strateginiais pasirinkimais „Draft“ fazėje. Mačas vyks jau ketvirtadienį – 16:00.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius