-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja super komanda? „Falcons“ pristatė CS2 sudėtį

Saudo Arabijos esporto organizacija „Falcons“, kaip ir buvo galima tikėtis, su trenksmu įsiveržė į CS2 sceną pristatydami iš šios disciplinos žvaigždžių sudarytą penketuką.
„maden“ ir „SunPayus“
„maden“ ir „SunPayus“ / HLTV nuotr.

Vieninteliu žaidėju iš originalios „Falcons“ sudėties liko tik Mohammadas „⁠BOROS⁠“ Malhasas. Devyniolikmetis jordanietis šios ekipos marškinėlius užsivilko šių metų birželį, kuomet buvo išpirktas iš Ukrainos komandos „Monte“.

Rudeniop ėmė sklisti gandai apie „Falcons“ rengiamą perversmą CS2 scenoje prisiviliojant didžiausias šio žaidimo žvaigždes. Pradžioje su Saudo Arabijos komanda buvo siejami „G2“ talentai Nikola „NiKo“ Kovačas ir Ilya „m0NESY“ Osipovas, tačiau sandoris neįvyko.

Galiausiai „Falcons“ ėmė formuoti sudėtį pasikviesdami tituluočiausią šaudyklės strategą Danny „zonic“ Sorenseną, kuris dar visai neseniai buvo laimėjęs paskutinį CS:GO Pasaulio „Major“ čempionatą su „Vitality“. Žiniasklaida nuolat platino pranešimus, jog kartu su juo į ekipą atvyks ir Emilis „Magisk“ Reifas. Tai savotiškai patvirtino patys „Vitality“, atsisveikinę su 25-erių danu ir į jo vietą pasikviesdami kitą žaidėją.

„Falcons“ nenustojo dirbti ir pasirašė Marco „Snappi“ Pfeifferį iš „ENCE“ penketuko, kas tapo nemaža staigmena visai CS2 bendruomenei. Galiausiai buvo paskelbti ir paskutiniai trys papildymai – visiems jau žinomas „Magisk“ perėjimas įvyko ir nieko nenustebino, tačiau dar du „ENCE“ žaidėjai, Alvaro „⁠SunPayus⁠“ Garcia ir Pavle „⁠Maden⁠“ Boškovićiaus, pasirašę sutartis su kylančia esporto organizacija tapo „bomba“ ir labai dideliu galvos skausmu „ENCE“ organizacijai, mat ji liko vos su dviem žaidėjais.

Didžioji dabar jau buvusių „ENCE“ žaidėjų dalis į naują organizaciją atsineša ir nemažai naudos komandai – „Falcons“ iškart gavo tiesioginius pakvietimus į Pasaulio čempionato atranką „RMR“ ir dalyvaus viename didžiausių CS2 turnyrų metuose „Intel Extreme Masters Katowice 2024“.

Nauja, daug žadanti „Falcons“ CS2 sudėtis:

  • Mohammad „⁠BOROS⁠“ Malhas
  • Marco „⁠Snappi⁠“ Pfeiffer
  • Alvaro „⁠SunPayus⁠“ Garcia
  • Pavle „⁠Maden⁠“ Bošković
  • Emil „⁠Magisk⁠“ Reif
  • Danny „⁠zonic⁠“ Sørensen (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius