Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Naujajame esporto „CS:GO“ turnyre – sukčiavimo atvejis ir peržaidimas

Beveik 200 komandų stojo į kovą naujame esporto projekte Lietuvoje. Pirmoji projekto stotelė – komandinis „CS:GO Schools Challenge“ turnyras moksleiviams – startavo ne tik atkakliomis kovomis, bet ir šiokiu tokiu skandalu.
CS:GO žaidėjai
CS:GO žaidėjai / „Amimo Films“ nuotr.

Po kvalifikacinių kovų paaiškėjo, kad į pusfinalį prasibrovė „Svilinam“ (Skuodo Pranciškaus Žadeikio gimnazija), „Sant1x“ (Vilniaus Santaros gimnazija), „Dribsniai“ (Marijampolės „Sūduvos“ gimnazija) ir „Ateika Gang“ (Vilniaus Ateities mokykla).

Per žingsnį nuo pusfinalio buvo likusi Žvėryno komanda. Renginio organizatoriai nustatė, kad Žvėryno komandai atstovavo du profesionalūs žaidėjai iš žinomos suaugusių ekipos. Buvo surinkti įrodymai ir priimtas sprendimas šią komandą diskvalifikuoti.

Dėl šios priežasties buvo surengtas peržaidimas tarp „Ateika Gang“ ir ŽEMYNA (Vilniaus Žemynos gimnazija) komandų. Pergalę šventė ir paskutinį bilietą į pusfinalį nugvelbė „Ateika Gang“.

Organizatoriai pabrėžia, kad sukčiavimui vietos tikrai nebus, o visi norintys legaliai pademonstruoti savo sugebėjimus, gali registruoti į jau gegužės 3 dieną startuosiantį „CS:GO Teams Challenge“ turnyrą.

Tuo tarpu moksleivių turnyro pusfinalis vyks balandžio 22-ąją, o finalai – balandžio 24-ąją. Tuomet ir paaiškės, kas taps stipriausia esporto „CS:GO“ mokykla Lietuvoje.

Pusfinalyje „Sant1x“ žais su „Dribsniais“, o „Ateika Gang“ – su „Svilinam“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius