-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame „All-Star“ tipo „Fortnite“ turnyre Lietuvai atstovaus „RedRush“ ir „ErycTriceps“

Šeštadienį pirmą kartą įvyks „All-Star“ tipo turnyras, kuriame dalyvaus geriausi Europos „Fortnite“ žaidėjai, tarp kurių – lietuviai Žygimantas „RedRush“ Navickas ir Erikas „ErycTriceps“ Vaitkevičius.
„AllStars Agency“
„AllStars Agency“

„Power Rankings European Masters“ pirmą kartą rengs „AllStars Agency“ ir Prancūzijos esporto organizacija „Exalty“. Turnyre dalyvaus geriausi 2019-ųjų žaidėjai iš 47 šalių.

Turnyras vyks du prieš du, o Lietuvai jame atstovaus FNCS čempionu tapęs Žygimantas „RedRush“ Navickas ir buvęs „Fnatic“ komandos narys Erikas „ErycTriceps“ Vaitkevičius.

Turnyre dalyvaus ir krūva pasaulinių „Fortnite“ žvaigždžių, turinčių dideles sekėjų ir fanų armijas, pavyzdžiui, Benjy „Benjyfishy“ Fishas ir Kyle’as „Mongraal“ Jacksonas iš Anglijos ar Dmitris „Mitr0“ Van de Vrie iš Nyderlandų.

„Power Rankings“ turnyras vyks jau šį šeštadienį ir bus transliuojamas „Twitch“ platformoje. Transliaciją bus galima stebėti paspaudus šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius