-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauji horizontai Lietuvos CS:GO komandai „Timechasers“ – kovos Danijos profesionalų lygoje

Lietuvoje žaidusi „Timechasers“ organizacija turės rungtis ir kovoti naujoje Danijos „Counter Strike: Global Offensive“ lygoje „Pheonix League“. Lyga startuoja balandžio 19d. ir truks porą mėnesių. Tikėtina, kad dėl plintančio viruso finalai vyks tik gyvai.
„Timechasers“ CS:GO komanda
„Timechasers“ CS:GO komanda / „Timechasers“ nuotr.

Kol Lietuviška esporto organizacija turėjo pertrauką tarp ESEA reguliaraus sezono ir atkrintamųjų, jų CS:GO komanda gavo pakvietimą iš Danijos dalyvauti jų naujoje tarptautinėje lygoje – Phoenix League.

„Timechasers“ nuotr.
„Timechasers“ nuotr.

Šioje lygoje varžysis 24 kviestinės komandos iš visos Europos, pirmąjį sezoną sudarys 4 savaičių trukmės online sezonas, po kurio aukščiausias vietas užėmusios komandos susitiks finale dėl 2500 eurų piniginio prizo.

Danija iki šiol rengė daugybę esporto renginių, o dabar yra išskirtinė galimybė ten dalyvauti kaip Lietuviškai organizacijai ir garsinti šalies vardą tarp žinomų Europos komandų. Finalo renginys įvyks Odense mieste, kuriame buvo vienas didžiausių tarptautinių esporto renginių „ESL Pro League“. Dabar ten rengti varžybas pradės ir Phoenix League. CS:GO varžyboms paruošta erdvė talpins 800 žiūrovų, tačiau pačioje arenoje vyks ne tik šios lygos finalai. Organizatoriai suteiks žiūrovams galimybę išbandyti kitas esporto veiklas, tokias kaip virtualioji realybė, sužaisti „Fortnite“ ir kitus žaidimus.

„Timechasers“ nuotr.
„Timechasers“ nuotr.

Nors apie renginį buvo pranešta dar prieš COVID-19 viruso proveržį, „Timechasers“ susisiekė su organizatoriais, šie patikino, kad renginys greičiausiai vyks online principu. Matydami dabartinę viruso plitimo stadiją, esame įsitikinę, kad finalai bus žaidžiami internete.

„Phoenix League“ žaidimai bus apžvelgiami „GosuGamers“ puslapyje. Dauguma rungtynių bus transliuojamos anglų kalba „Phoenix League“ oficialiame „Twitch“ kanale, tačiau „Timechasers“ taip oficialius žaidimus galėsime stebėti lietuvių kalba organizacijos „Twitch“ paskyroje.

Lyga prasidės balandžio 19 d. ir truks du mėnesius, tačiau organizatoriai pasilieka galimybę keisti tvarkaraštį dėl koronaviruso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius