-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„NAVI“ ir „jL“ su vėjeliu iškovojo vietą „Blast Spring Finals“ turnyre Londone

Justinas „jL“ Lekavičius ir jo atstovaujama „Natus Vincere“ ekipa tiesiausiu keliu iškovojo kelialapį į vasaros pradžioje vyksiantį „Blast Premier Spring Finals 2024“ turnyrą.
Justinas „jL“ Lekavičius
Justinas „jL“ Lekavičius / HLTV nuotr.

„Blast Premier Spring Groups“ Danijos sostinėje Kopenhagoje startavo praėjusį pirmadienį ir C grupės atidarymo mače susitiko „NAVI“ ir JAV esporto organizacijos „Complexity“ CS2 ekipa. Paskutinį kartą šios komandos tarpusavyje rungėsi praėjusių metų pabaigoje „Blast Premier Fall Finals“ ir tuomet pergalę ketvirtfinalyje šventė amerikiečiai.

Šįkart „jL“ ir kompanija pademonstravo susikaupimą ir įveikė savo varžovus bendru 2-0 rezultatu. Pirmajame žemėlapyje „overpass“, kurį pasirinko varžovai, „NAVI“ teko pavargti ir pergalė pasiekta buvo tik po pratęsimo 16-14. Antrasis žemėlapis „anubis“ startavo apylygiai, tačiau antroje jo pusėje Ukrainos esporto organizacijos komanda ėmė dominuoti ir palaužė savo varžovus 13-8.

HLTV nuotr./„NAVI“
HLTV nuotr./„NAVI“

Antrasis grupės mačas „NAVI“ buvo prieš galinguosius „G2 Esports“ su Nikola „Niko“ Kovaču priešaky. Pradžioje abejos ekipos pasidalino po pergale savuosiuose žemėlapių pasirinkimuose („NAVI“ laimėjo „overpass“ 16-12, „G2“ šventė pergalę „inferno“ 13-10). Viskas susivedė į „anubis“ ir čia „jL“ komanda ir vėl pademonstravo jėgą laimėdami 13-9.

Po šios pergalės „Natus Vincere“ iškart pateko į C grupės finalinį susitikimą, na o varžovo teko palaukti, mat pralaimėjusios komandos turėjo tęsti kovas apatiniame grupės krepšelyje. Galiausiai iš jo „sausi“ išlipo „G2“ ir stojo prieš „NAVI“ paskutiniosiose grupės rungtynėse.

Faktas, jog turnyre dukart įveikti tą patį varžovą iš eilės yra be galo sunku. Tačiau „NAVI“ atrodo nejautė jokio spaudimo dėl to ir be vargo antrąkart sudorojo „G2“, šįkart nepalikdami jiems jokių minčių apie pergalę bent viename žemėlapyje. „jL“ šventė pergales „inferno“ 13-9 ir „mirage“ 13-5.

Taip „NAVI“ užtikrintai žengė į „Blast Premier Spring Finals“. Šis turnyras vyks birželio 12-16 dienomis Londone. Čia susirinks 8 stipriausios pasaulio CS2 komandos ir rungsis dėl beveik pusės milijono JAV dolerių prizinio fondo.

Tuo tarpu kartu su „NAVI“ čia vyks ir „Vitality“, „FaZe“ ir „Virtus.pro“. Paskutinės keturios komandos paaiškės po kvalifikacijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius