Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

„NAVI“ nebereikalingas „npl“ išnuomuojamas kitai komandai

Ką tik atsinaujinusi „Natus Vincere“ CS:GO komanda skelbia, jog rado naują darbovietę iš pagrindinės sudėties pašalintam Andrii „⁠npl⁠“ Kukharskyiui.
„npl“
„npl“ / HLTV nuotr.

Kiek daugiau nei savaitę ant suolo išbuvęs „npl“ yra išnuomuojamas „B8 Esports“ organizacijos „Counter-Strike“ komandai, skelbia „Natus Vincere“. 17-etis ukrainietis „B8“ kolektyve keičia Altairą „⁠kAlash⁠“ Askarovą.

„Npl“ „NAVI“ organizacijoje atsidaro dar 2021-ais metais, kuomet prisijungė prie „NAVI Junior“ penketuko. Vėliau žaidėjas gavo šansą pagrindinėje sudėtyje, kuomet pakeitė Viktorą „sdy“ Orudzevą. Iš pradžių Kukharskyis buvo šeštuoju žaidėju, bet vėliau, 2023-iųjų pradžioje tapo pilnaverčiu komandos nariu.

Startas jaunuoliui nebuvo sėkmingas – „npl“ demonstravo tik 0.92 reitingą, o komanda nepasiekė norimų rezultatų. Vis dėlto, praeitame „Blast.tv Paris Major“ ukrainietis parodė gerą statistiką ir jo reitingas siekė net 1.34. Visgi „NAVI“ šiame čempionate užėmė vos 9-11 vietą.

„Gimę nugalėti“ jau ne pirmą kartą parduoda savo jaunus talentus kitoms komandoms. Praeityje „NAVI“ užaugino dabartines žvaigždes kaip Ilya „m0NESY“ Osipovą iš „G2“ ir Danyylą „headtr1ck“ Valitovą iš „Ninjas in Pyjamas“. Tiesa, „npl“ kol kas yra skolinamas „B8“ komandai su galimybe ateityje išpirkti jaunąjį ukrainietį.

Ukrainos esporto organizacijos „B8“ įkūrėjas yra legendinis Danilas „Dendi“ Ishutinas – buvęs „NAVI“ komandos Dota2 disciplinos žaidėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius