Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

NBA žvaigždė DeMarcusas Cousinsas sukirto rankomis su esporto organizacija NRG

Buvęs Los Andželo Lakers žaidėjas Demarcusas Cousinsas karaliavo po krepšiais visą dešimtmetį. Ir tapo vienu iš geriausių NBA lygos centrų. Jo sėkmingą karjerą sustabdė patirtos besikartojančios traumos. Tačiau dabar jis savo sėkmingus metus praleistus krepšinio aikštelėje dalinsis su NRG esporto organizacija.
DeMarcusas Cousinsas
DeMarcusas Cousinsas

Šiuo metu DeMarcusas Cousinsas gydosi traumas, kurias patyrė praeitų metų vasarą. Keturis kart visų žvaigždžių dienoje dalyvavęs krepšininkas savo laisvą laiką atiduos esportui dirbdamas kartu su NRG.

Šiame pranešime nėra numatyta ar NBA žvaigždė kurs turinį ar prisijungs prie organizacijos kaip vienas iš darbuotojų. Tikėtina, kad jis neprisijungs prie esporto profesionalų gretos. Žinant kaip organizacijos įtraukia tradicinio sporto žvaigždes, galėsime tikėtis išvysti Cousinsą įvairiuose vaizdo įrašuose ir išgirsti jo kalbas apie šią organizaciją asmeninėje socialinėje medijoje.

Tai ne pirmas kartas kai NBA žaidėjas prisijungia prie esporto organizacijos ar nukreipia dėmesį į esportą. Buvęs krepšinio žvaigždė Rickas Foxas įkūrė esporto organizaciją „Echo Fox“, Jonas Jerebko yra vienas iš „Renegades“ investuotojų, Michaelas Jordanas priklausė grupei, kuri nusipirko didžiąją dalį „Team Liquid“ komandos akcijų. Taip pat prie NRG organizacijos investuotojų galime išvysti ir Shaquille'as O'Nealas.

Patys NRG įvardino DeMarcusą kaip vieną iš „didžiausių“ pasamdytų žvaigždžių. Tikėtina, kad taip norėdami atkreipti dėmesį į įspūdingą 2 metrų ir 8 centimetrų centrą, prie kurio visi jaučiasi maži.

Daugiau informacijos apie šį susitarimą išvysime jau netrukus, kai DeMarcusas įsitrauks į NRG komandų veiklą ir prisijungs prie žaidėjų įvairiose disciplinose. Kas ten žino, gal puikią NBA statistiką pavyks parodyti ir esporto žaidimuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius