Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepasiduokite nuoboduliui ir išreikškite save su naujuoju „Logitech Pebble 2“ kolekcija

„Pebble 2“ – tai naujausia „Logitech“ gaminių kolekcija, kurioje modernus dizainas dera su patogumu ir neribotu kūrybiškumu. Šią seriją sudaro „Pebble 2 Combo MK380“, klaviatūra „Pebble Keys 2 K380s“ ir pelė „Pebble Mouse 2 M350s“. Šie prietaisai papildo vienas kitą, sudarydami puikų duetą, kuris leidžia drąsiai demonstruoti asmeninį stilių ne tik namuose, bet ir darbe.
„Logitech Pebble 2“ kolekcija
„Logitech Pebble 2“ kolekcija / "Logitech" nuotr.

Modernus ekologiško stiliaus dizainas

Kas sakė, kad perdirbtas plastikas turi būti nuobodus? „Logitech“ pirmenybę teikia stiliui ir siūlo madingų spalvų prietaisus, pagamintus iš bent 49 % perdirbto plastiko*.

Mėgstamiausi spartieji klavišai ir programos pasiekiamos pirštų galiukais

Kaip sutaupyti laiko ir dirbti efektyviau? Naudodami programėlę „Logi Options+“ galite lengvai suasmeninti vidurinį pelės klavišą ir 10 konfigūruojamų Fn sparčiųjų klavišų klaviatūroje, pritaikydami juos savo poreikiams. Sparčiai pasiekite klaviatūroje esantį jaustukų meniu arba pridėkite sparčiuosius klavišus „Spotify“ grojaraščiams perjungti pele.

"Logitech" nuotr./„Logitech Pebble 2“ kolekcija
"Logitech" nuotr./„Logitech Pebble 2“ kolekcija

Svarbiausia – tyla

Dirbti susikaupus dabar galima itin tyliai, kaip nešiojamojo kompiuterio klaviatūra, ir naudojant „Silent Touch“ technologiją, kuri slopina pelės spragtelėjimo garsus.

Visada pasiekiami

Rinkinyje esantys prietaisai lengvi, kompaktiški ir belaidžiai, todėl juos galima bet kada paruošti kelionei. Lengvai įsidėkite jas į rankinę ar kuprinę ir pasiimkite visur, kur reikia.

"Logitech" nuotr./„Logitech Pebble 2“ kolekcija
"Logitech" nuotr./„Logitech Pebble 2“ kolekcija

Greitas ir patogus prietaisų perjungimas

Dar niekada nebuvo taip paprasta perjungti prietaisus. Dabar vienu mygtuko paspaudimu galite lengvai dirbti, naršyti internete ar dalyvauti pokalbiuose. Klaviatūrą ir pelę galima prijungti prie trijų skirtingų belaidžių prietaisų, veikiančių įvairiose operacinėse sistemose, pavyzdžiui, „Windows“, „macOS“, „iPadOS“, „ChromeOS“ arba „Android“.

Puikus duetas darbui su „Apple“ įrenginiais

Į pasiūlymą taip pat įtrauktas „Pebble 2 Combo for Mac“, skirtas tiems, kurie kasdien naudojasi „Apple“ įrenginiais. Juo vienu metu galima lengvai susieti iki trijų „Apple“ prietaisų, o rinkinyje esanti klaviatūra turi „Apple“ būdingą išdėstymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius