-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Netflix“ startuoja su platforma mobiliesiems žaidimams

Filmų ir serialų platforma „Netflix“ daugeliui Lietuvoje puikiai pažįstama. Kompanija, garsėjanti savo dideliais užmojais ir dar didesnėmis investicijomis startavo su nauju produktu – „Android“ mobiliųjų žaidimų biblioteka.
„Netfli“. 123rf. com nuotrauka
„Netfli“. 123rf. com nuotrauka

„Netflix“ platforma mobiliųjų telefonų žaidimams pasirodė jau lapkričio 2 dieną. Dabar šioje platformoje tėra keli žaidimai, tarp kurių ir labiau žinomi „Stranger Things: 1984“ bei „Stranger Things 3: The Game“ (nors šių žaidimų žinomumas yra „Stranger Things“ serialo sėkmės tąsa). 2021 metų rugpjūtį ši platforma startavo Lenkijoje ir šios šalies rinkoje kaip tik ir buvo testuojamas šis produktas. Panašu, kad bandymai pasiteisino ir dabar žaidimai prieinami didžiąjai daliai pasaulio.

„Netflix“ žaidimų platforma nereikalauja jokio papildomo abonentinio mokesčio ir greičiau yra tik dar vienas smagus elementas papildant „Netflix“ turinio paketą. Jei prenumeruojate „Netflix“, priėjimą prie žaidimų platformos gausite automatiškai. Tiesa, reikia pabrėžti kelias smulkmenas – kaip ir minėta, žadimai kol kas tinkami tik mobiliesiems telefonams ar planšetėms bei palaikomi tik „Android“ operacinę sistemą turinčiuose prietaisuose. Kita „nedidelė“ smulkmena – šiuo metu galima žaisti tik penkis žaidimus (tarp jų ir jau tekste minėtos dvi „Stranger Things“ dalys). Žinoma, „Netflix“ skelbia, kad laikui bėgant turinio tik daugės.

Patys „Netflix“ šiuo savo „ėjimu“ tikrai nenustebino rinkos, nes jau kurį laiką tuo pačių principu veikia „Amazon Luna“, „Apple Arcade“, „Google Stadia“ ir kitų mega korporacijų projektai. Tačiau „Netflix“ turi vieną pliusą – žaidimai yra visiškai nemokami, nereikia primokėti juos norint žaisti, juose nėra jokios reklamos ir papildomų vidinių pirkimų, kas tikrai erzina, bandant žaisti „nemokamus“ mobiliuosius žaidimus.

Jei susigundysite išbandyti „Netflix“ žaidimus, rekomenduojame apsilankyti „Esports namų“ partnerio „Topo centras“ elektroninėje parduotuvėje – ten rasite daugybę naujų telefonų pasirinkimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius