Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Ninjas in Pyjamas“ organizacijos taikinyje – sugrįžimas į „League of Legends“

„Ninjas in Pyjamas“ organizacija puoselėja viltis sugrįžti į Europos „League of Legends“ lygą, kurią po prastų rezultatų paliko 2017-aisiais.
„Ninjas in Pyjamas“
„Ninjas in Pyjamas“

Tai asmeninėje „Twitter“ paskyroje patvirtino organizacijos vadybininkas Jonas Gundersenas.

„Su organizacija ieškome kelių sugrįžti į „League of Legends“. Aš asmeniškai ieškau entuziastingo ir alkano trenerio, kuris padėtų sukurti kažką nepaprasto“, – rašė J.Gundersenas.

Pastarąjį kartą „NiP“ Europos lygoje laimę bandė 2017-aisiais, tačiau tąkart iškovojo tik 2 pergales ir patyrė 11 pralaimėjimų, o kovoje dėl išlikimo nusileido „FC Schalke 04“ ekipai.

Susikūrusi 2000-aisiais, „NiP“ yra viena iš esporto senbūvių. Joje yra žaidę ir keli žinomi „League of Legends“ vardai, kaip antai Sorenas „Bjergsen“ Bjergas ar 2013-aisiais jai atstovavęs lietuvis Vytautas „extinkt“ Mėlinauskas. Iš Europos lygos organizacija iškrito prieš pat franšizės įsteigimą, o nuo to laiko pagrindinė „NiP“ disciplina buvo „Counter Strike: Global Offensive“.

J.Gundersenas pats yra buvęs CS:GO profesionalas. „NiP“ vadybininku jis tapo praeitą mėnesį. Vos po jo atėjimo organizacija pasirašė sutartį su pirmuoju savo „FIFA 20“ žaidėju Olle „Ollelito“ Arbinu, kuris sausį tapo „FIFA 20 Ultimate Team“ trečiojo etapo Atlantoje nugalėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius