-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu: „jL“ kompaniją papildė bei „s1mple“ pakeis talentingas snaiperis

Ukrainos esporto organizacija „Natus Vincere“ skelbia, jog jų CS2 sudėtį papildė 18-etis „AWP“ ginklo snaiperis Ihoris „⁠w0nderful⁠“ Zhdanovas.
„w0nderfull“
„w0nderfull“ / HLTV nuotr.

Jaunuolis ekipoje keičia savo tautietį, CS:GO eros geriausią žaidėją Oleksandrą „s1mple“ Kostylievą, kuris nusprendė padaryti pertrauką nuo esporto.

Gandai, jog Zhdanovas papildys „NAVI“ iškilo iškart po to, kai tapo aišku, jog „s1mple“ nebebus komandos dallimi artimiausiu metu. „w0nderfull“ atvyksta iš vokiečių komandos „Sprout“ už išpirką. Tiesa, nėra skelbiama kokią sumą turėjo pakloti Ukrainos esporto gigantas.

„Džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie tokios legendinės organizacijos kaip „NAVI“! Tai buvo didžiausia mano svajonė nuo tada, kai pradėjau žaisti CS“, – sakė „w0nderful“ prisistatymo pranešime. "Žinau, kad neįmanoma pakeisti tokio kalibro žaidėją kaip „s1mple“ ir išpildyti visų lūkesčius, bet patikėkite manimi, aš padarysiu viską, kas yra mano galioje!“

„Sprout“ pastaruosius tris mėnesius rungtyniavęs ukrainietis buvo be abejonės geriausias komandas žaidėjas, demonstravęs 1.29 reitingą per sužaistus 120 žemėlapių. Kiek anksčiau jis atstovavo „Spirit“ organizaciją, kurioje taip pat buvo vienas lyderių bei padėjo savo komandai pasiekti Pasaulio čempionato „IEM Rio Major 2022“ atkrintamąsias.

Su Justinu „jL“ Lekavičiumi bei kitais „NAVI“ nariais "w0nderfull“ debiutuos lapkričio 26-ąją, kuomet Kopenhagoje prasidės „Blast Premier Fall Finals“ turnyras. Taip pat „gimę nugalėti“ kvalifikavosi ir į „Blast Premier World Finals“. Šis turnyras vyks Abudabyje, JAE gruodžio 13-17 dienomis.

Artimiausiu metu „Natus Vincere“ keliaus į Barseloną, kur vyks jų „bootcamp“ pasiruošimas Danijoje vyksiančiam turnyrui. Čia prie jų prisijungs ir naujoji trenerių kolektyvo narė Urszula „Xirreth“ Klimczak, neseniai perviliota iš „ENCE“ organizacijos.

Naujoji „NAVI“ CS2 sudėtis:

  • Valeriy „⁠b1t⁠“ Vakhovskiy
  • Aleksi „⁠Aleksib⁠“ Virolainen
  • Justinas „⁠jL⁠“ Lekavicius
  • Mihai „⁠iM⁠“ Ivan
  • Ihor „⁠w0nderful⁠“ Zhdanov
  • Andrey „⁠B1ad3⁠“ Gorodenskiy (treneris)
  • Oleksandr „⁠s1mple⁠“ Kostyliev (neaktyvus)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius