-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu: „Liquid“ surinko naują CS2 sudėtį su Baltijos šalių atstovu

Olandijos esporto organizacijos „Team Liquid“ CS2 ekipa ir vėl pilnos sudėties – komandą papildė Europos super žvaigždės.
„Liquid“
„Liquid“ / A Tech nuotr.

Ekipa sugrįžta į sau įprastą Šiaurės ir Pietų Amerikos regioną – dabar „Liquid“ sudėtį sudarys vos du iš Europos atvykę žaidėjai. Vienas jų – Mareksas „Yekindar“ Galinskis, šią organizaciją atstovauja jau metus ir yra vienas iš dviejų žaidėjų, išsaugojusių savo vietą sudėtyje po pertvarkos. Antrasis, dar nuo 2018-ųjų „Liquid“ žaidžiantis kanadienis Keithas „NAF“ Markovicius.

Šią savaitę bene kasdien „Liquid“ paskelbė apie papildymus – pirmadienį buvo pranešta, jog brazilas Felipe „⁠skullz⁠“ Medeirosas tampa „arkliukų“ sudėties dalimi. 21-erių šaulys atvyksta iš „PaiN“ organizacijos, kurioje praleido virš metų ir buvo geriausias jų žaidėjas – „skullz“ demonstravo 1.16 reitingą viso savo „PaiN“ komandoje laikotarpio metu. Pranešama, jog jo išpirka siekė apie 600 tūkstančių JAV dolerių ir žaidėju domėjosi kita brazilų organizacija „Fluxo“, tačiau sužinojęs apie „Liquid“ interesą, „skullz“ išreiškė norą tęsti derybas būtent su Olandijos esporto organizacija.

Antruoju papildymu tapo „skullz“ tautietis Wiltonas „⁠zews⁠“ Prado. Brazilų treneris, praeityje dukart tapęs Pasaulio „Major“ čempionu, sugrįžta į „Team Liquid“ – 36-erių strategas Olandijos organizacijos CS:GO komandai vadovavo du metus tarp 2016-ųjų ir 2018-ųjų.

Trečiuoju „Liquid“ nauju nariu tapo Casperis „cadiaN“ Molleris. Netikėtai iš „Heroic“ startinio penketo pašalintas charizmatiškasis danas užims sau įprastą kapitono ir AWP snaiperio rolę komandoje. Anksčiau tik Europoje žaidęs 28-erių žaidėjas priima iššūkį keltis į Amerikos regioną. „Liquid“ tikisi iš šio kapitono ne ko kito, bet titulų – paskutinis „LAN“ turnyras, kurį laimėjo šios organizacijos komanda buvo 2019-ųjų „IEM Chicago“.

Paskutiniąją „Team Liquid“ dėliones dalimi tampa dar vienas į ekipą sugrįžtantis žaidėjas – Russelas „Twistzz“ Van Dulkenas. „Sūnus paklydėlis“ grįžta į savo „gimtąją“ organizaciją po labai sėkmingo dviejų metų periodo Europoje su „FaZe“ marškinėliais. Atrodo, kur žaidžia „Twistzz“, ten komandą lydi sėkmė – 2019-ais „Liquid“ dominavo CS:GO scenoje laimėdami penkis iš eilės elitinius turnyrus ir taip užsitikrindami „Intel Grand Slam“ titulą. Vėliau, perėjęs į „FaZe“ kanadietis pakartojo šį pasiekimą. „Twistzz“ yra tituluočiausias Šiaurės Amerikos regiono žaidėjas.

„Team Liquid“ ir vėl kovos Amerikų regione dėl kelialapio į Pasaulio „Major“ čempionatą. Kvalifikacija prasideda 2024-ųjų pradžioje, o iki to laiko ekipa nedalyvaus jokiame CS2 turnyre. Pats pasaulio čempionatas vyks Danijos sostinėje Kopenhagoje kitų metų kovo mėnesį.

Naujoji „Team Liquid“ CS2 sudėtis:

  • Russel „⁠Twistzz⁠“ Van Dulken
  • Keith „⁠NAF⁠“ Markovic
  • Felipe „⁠skullz⁠“ Medeiros
  • Casper „⁠cadiaN⁠“ Møller
  • Mareks „⁠YEKINDAR⁠“ Gaļinskis
  • Wilton „⁠zews⁠“ Prado (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius