Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Oficialu – naujasis „Witcher“ žaidimas veiks su „Unreal Engine“

Kad „CD Projekt Red“ grįš prie „Witcher“ visatos buvo kaip ir aišku, ypač po to, kaip „Netflix“ serialas su Henry Cavill priešakyje buvo taip puikiai sutiktas žiūrovų. Naujasis šios sagos žaidimas, kurį vystys „CD Projekt Red“ kartu su „Epic Games“ atvers naują atvirą raganiaus pasaulį jau su naujuoju „Unreal Engine 5“.
The Witcher: A New Saga Begins
The Witcher: A New Saga Begins

Vakar „CD Projekt Red“ paskelbė, kad dirba prie naujo žaidimo. Nors tai galbūt ir nėra didelė staigmena, tačiau kitas jų projektas yra „Witcher: A New saga Begins“. Tikriausiai pati svarbiausia žinia yra ta, kad „CD Projekt Red“ naujasis žaidimas nebus kuriamas su „REDengine“ (naudotas „Cyberpunk 2077“) , o pereis prie „Unreal Engine 5“.

Kodėl tai mums svarbu? Nes perėjimas prie „Unreal Engine 5“ rodo naują partnerystę su „Epic Games“. Prie „CD Projekt Red“ komandos prisidės ir žmonės, kurę tokius žaidimus kaip „Fortnite“ ar taip ir dienos šviesos neišvydusio „Unreal Tournament 4“. Lenkai pranešime spaudai labiausiai ir pabrėžia tai, kad „Unreal Engine 5“ bus pritaikytas „open – world“ žaidimų kategorijai, kas mums reiškia, kad naujasis „Witcher“, kaip ir trečioji dalis „The Witcher 3: Wild Hunt“, išties bus atviro pasaulio modelio.

Praėjo jau septyneri metai nuo „The Witcher 3: Wild Hunt“, tad jau tikėjomės pranešimo apie naująją žaidimo dalį, tačiau jokio konkretumo be jau paminėtų faktų, nėra – išleidimo data ar pačio žaidimo detalės išlieka spekuliacijų objektu. Kai kurie apžvalgininkai mano, jog Geraltui bus leista išeiti užtarnauto poilsio ir istorija suksis apie vadinamą „Cat Faction“ – organizaciją, atskilusią nuo raganių ordino. Taip pat sklinda gandai, jog nebūsime „pririšti“ prie vieno iš veikėjų, o galėsime susikurti savo raganių ar raganę (mat „Cat Faction“ pagal istoriją treniruoja ir moteris). Deja, bet kol kas belieka tik laukti ir tikėtis, kad „CD Projekt Red“ skirs daugiau dėmėsio „Witcher“ ir žaidimas išeis pabaigtas – nesinori, kad pasikartotų „Cyberpunk 2077“ istorija.

Kol lauksime naujos „Witcher“ dalies, rekomenduojame užsukti į mūsų partnerio „Topo centras“ tinklalapį – ten rasite ne tik „Witcher“, bet ir daugybės kitų žaidimų atributikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius