Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu: „Vitality“ patvirtino „Spinx“ įsigijimą

Prancūzijos esporto organizacija „Vitality“ skelbia, jog prie jų jungiasi Izraelio CS:GO žvaigždė Lotanas „Spinx“ Giladis, kuris atvyksta po pusantrų metų praleistų „ENCE“ komandoje. 21-erių šaulys penketuke keičia Keviną „misutaaa“ Rabier
Lotanas „Spinx“ Giladis
Lotanas „Spinx“ Giladis / "Vitality" nuotr.

Per pastaruosius du metus „Spinx“ užsitarnavo kaip vieno iš perspektyviausių šios scenos žaidėjų vardą. Atstovavęs jau minėtai „ENCE“ komandai, Izraelio pilietis užfiksavo įspūdingą „LAN“ turnyruose pasiektą 1.17 reitingą. Savo žaidimu Giladis atvedė ekipą į „Intel Extreme Masters Fall“ ir „ESL Pro League S15“ finalus. Taip pat „ENCE“ baigė pastarąjį „PGL Major Antwerp“ finaliniame ketvertuke bei užsikabarojo į pasaulinio CS:GO reitingo 3-ią vietą.

Tuo tarpu „Vitality“ išgyvena nelabai sėkmingą periodą organizacijos istorijoje, kuomet subūrę žvaigždžių kolektyvą iš Danijos ir Prancūzijos legendų, šis penketukas per pirmąjį 2022 metų pusmetį nesugebėjo pasiekti užsibrėžtų tikslų. „Bitės“ nepateko į atkrintamųjų etapą visuose trijuose didžiausiuose šių metų jau vykusiuose renginiuose – „IEM Katowice“, „PGL Major Antwerp“ ir „IEM Cologne“. Vienintelis pozityvesnis turnyras „apEX“ vadovaujamai komandai buvo „BLAST Premier Spring Finals“, kuomet „Vitality“ nužygiavo iki finalo, kuriame nusileido „Natus Vincere“.

„Team Vitality“
„Team Vitality“

Su naujuoju žaidėju „Vitality“ startuoja iš karto – komanda jau rugpjūčio 19 pradeda „BLAST Premier Fall Groups“. Vėliau šios ekipos laukia „ESL Pro League S16“ bei atranka į „IEM Major Rio 2022“.

Pilna „Vitality“ sudėtis:

Dan "⁠apEX⁠" Madesclaire

Mathieu "⁠ZywOo⁠" Herbaut

Peter "⁠dupreeh⁠" Rasmussen

Emil "⁠Magisk⁠" Reif

Lotan "⁠Spinx⁠" Giladi

Danny "⁠zonic⁠" Sørensen (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius