Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialus „League of Legends“ vienas prieš vieną čempionatas kviečia kovotojus!

„League of Legends“ – ne tik legendinio populiarumo kompiuterinis žaidimas, bet ir didžiausia pasaulio esporto šaka. Nors praktiškai jis visada žaidžiama penkių žmonių komandomis, „Red Bull Solo Q“ kviečia išbandyti savo jėgas vienas prieš vieną – ir dalyviai iš Lietuvos čia yra labai laukiami.
Pasaulio vicečempionas „Arnax“. „Red Bull“ nuotrauka.
Pasaulio vicečempionas „Arnax“. „Red Bull“ nuotrauka.

Jau trečius metus iš eilės mūsų šalyje vyksta šio čempionato atrankos, kurios ne tik išaiškina stipriausią vietos „League of Legends“ kovotoją, bet ir suteikia jam galimybę išbandyti savo jėgas pasaulio finale, kur susiduria kiečiausi žaidėjai. Atrodytų, ką mūsiškiai čia gali parodyti? Praėjusiais metais į finalą iškeliavęs "Arnax" tapo pasaulio "1v1" vicečempionu!

Praėjusio „Red Bull Solo Q“ laimėtojai. „Red Bull“ nuotrauka.
Praėjusio „Red Bull Solo Q“ laimėtojai. „Red Bull“ nuotrauka.

Įkvepiantis pavyzdys, kuris skatina pasitempti, o gal net ir pabandyti geriau? Bent jau pabandyti tikrai nėra sudėtinga. Lietuvoje rugsėjį vyks du atrankų etapai. Rugsėjo 22 dieną vyks gyvos atrankos KTU „Red Bull Gaming Hub“, kuriose paaiškės du nacionalinio finalo dalyviai.

Rugsėjo 24 dieną vyks virtualus atrankų etapas, kurio metu išaiškės dar šeši nacionalinio finalo dalyviai. Visas aštuonetas susigrums spalio pirmąją, kuomet ir paaiškės, kas yra stipriausias solo žaidėjas Lietuvoje – kas atstovaus Lietuvai pasaulio finale, kuris vyks Niujorke.

Kadras iš „Red Bull Solo Q“ renginio. „Red Bull“ nuotrauka.
Kadras iš „Red Bull Solo Q“ renginio. „Red Bull“ nuotrauka.

Kelionės išlaidos, savaime suprantama, įskaičiuotos, tad pasistengti yra dėl ko – juolab kad mūsų atstovas ne tik kovos su pasaulio geriausiais, bet tuo pačiu galės kaip žiūrovas sudalyvauti „League of Legends Worlds“ čempionate, kur rungsis stipriausios mūsų planetos komandos!

Tad nėra laiko snausti – bet vis dar yra laiko eiti treniruotis ir registruotis į vieną iš atrankų!

Daugiau informacijos ir registraciją rasite štai čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius