Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„OMEN Sequencer“ klaviatūra – monstras užkietėjusiems žaidėjams

Gera klaviatūra – neatskiriama nuo gero žaidimo. „OMEN Sequencer“ yra tarsi klaviatūrų titanas: tamsi, sunki, griežto indutrinio dizaino, tačiau praktiškai tobulai perduodanti jūsų komandas kompiuteriui.
OMEN Sequencer
OMEN Sequencer

Na ką – tai dar vienas „OMEN“ produktas, kurį apžvelgsiu. Šis gamintojas yra „Amber Clutch By OMEN Topo centras“ „Counter Strike lygos“ rėmėjas, tad turėjau puikią galimybę išbandyti šią klaviatūrą, įvertinti jos pliusus ir minusus.

Visų pirma – apie išvaizdą. Klaviatūra yra griežto industrinio dizaino: jokių užapvalintų kampų ar subtilumo čia nerasite. „OMEN Sequencer“ yra kaip visureigis, kurio kūrėjai visai nesistengė jo padaryti gražiu, o visą dėmesį skyrė pravažumui. Paėmus į rankas nustebina klaviatūros svoris – ji sveria beveik kilogramą. „OMEN Sequencer“ dešinėje, viršuje yra metalinis garsui reguliuoti skirtas raudonas ilgas sukinėjamas mygtukas ir taip pat garso reguliavimui skirti mygtukai. Na ir žinoma, jei jau kalba eina apie žaidimams skirtą klaviatūrą – kaip be kairėje patalpintų penkių atskirai funkcijoms nustatomų mygtukų. Pati klaviatūra be abejonės šviečia visomis vaivorykštės spalvomis.

Na, o dabar apie naudojimą. Visa „OMEN Sequencer“ yra metalinė, kaip ir mygtukai, kurie naudoja optinę – mechaninę technologiją, kuri sukuria kosmiškai greitą reakcijos laiką – 2 milisekundes, kas yra labai, labai daug. Klaviatūrą tikrai galime laikyti patvaria, nes gamintojas sako, jog mygtukai gali atlaikyti visus 50 milijonų paspaudimų. Dar vienas smagus momentas – kai žaidžiate, klaviatūroje pradeda šviesti tik tuo metu jūsų spaudžiami mygtukai. Didesnis nei įprasta klaviatūros svoris ir specialiai sukurtas dugnas „OMEN Sequencer“ tvirtai laiko prie stalo, kas svarbu, kai įsijautęs pradedi spaudinėti klavišus.

Tačiau klaviatūra turi tam tikrų niuansų. To negalėčiau laikyti minusais, bet kai kuriems žmonėms, kelios detalės gali būti ne prie širdies. Pirmoji – „OMEN Sequencer“ yra tikrai triukšminga klaviatūra. Mechaninės dalys veikia puikiai ir patikimai, bet gamintojas nesivargino jas padaryti tylesnėmis (kaip ir pavyzdyje su visureigiu). Kitas dalykas: „OMEN Sequencer“ dizainas yra griežtai industrinis ir tikrai ne kiekvieno akiai, kad ir kaip gražiai žibėtų mygtukai. Ir trečias dalykas – kaina. „OMEN Sequencer“ kainuoja apie du šimtus eurų, kas žadimus tik laisvailaikiu žaidžiančiam gali pasirodyti per daug.

Verdiktas – „OMEN Sequencer“ klaviatūra yra patikima ir techniškai aukščiausiame lygyje. Ji skirta tikriems profesionalams, kuriems pagrindinis rodiklis yra funkcionalumas bei techninės produkto galimybės.

Šia klaviatūrą ir kitus žaidimams skirtus produktus galite rasti mūsų partnerio "Topo centras" tinklalapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius