Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Overwatch 2“ pasiekė rekordinį skaičių žaidėjų

„Overwatch 2“ pasiekė 25 milijonų žaidėjų riba ir trigubai padidina „Overwatch 1“ anksčiau nustatytą prisijungusių žaidėjų per vieną dieną rekordą.
"Overwatch 2"
"Overwatch 2" / "YouTube" nuotr.

Po sudėtingos žaidimo paleidimo savaitės, kai dažnai kilo problemų dėl serverių ir milžiniškai pagausėjo žaidėjų eilės, „Blizzard“ paskelbė, kad per pirmąsias 10 dienų prisijungė daugiau nei 25 milijonai „Overwatch 2“ žaidėjų. Nuo pat pradžios žaidimas pasiekė beveik 3 kartus daugiau žaidėjų per dieną, palyginti su ankstesniu Overwatch dienos maksimumu.

Tokie skaičiai mūsų neturėtų per daug stebinti, kadangi ši šaudyklė yra nemokamai prieinama. Visgi „Overwatch 2“ susilaukė nemažai kritikos. Nepaisant to, kad „Overwatch 2“ yra visiškai naujas žaidimas, jis iš esmės yra tik originalaus žaidimo išplėtimas. Tai papiktino ne mažą dalį šio žaidimo bendruomenės.

Tokie nauji pokyčiai, kaip naujų herojų užrakinimas už „battle-pass“ (liet. mūšio leidimo) sistemos, brangių kosmetinių rinkinių pristatymas ir reikalavimas naujoms paskyroms atrakinti senus herojus per 100 sužaistų mačų, tik dar labiau suerzino „Overwatch“ gerbėjus.

"Blizzard" nuotr./Overwatch 2
"Blizzard" nuotr./Overwatch 2

Visos blogos naujienos ir bendras interneto pasibjaurėjimas „Activision“ įmone daugelį vertė „Overwatch 2“ vadinti „mirusiu žaidimu“, kol jis net nepasirodė. Pasirodo, daug žmonių žaidžia „Overwatch 2“, net pralenkdami pradinio žaidimo viršūnes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius