Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo „European Development Championship Season 6“ turnyro dalyviai

Europos plėtros čempionato organizatoriai skelbia šeštojo EDC sezono pakviestas komandas. Dalyviai varžysis dėl 45 000 USD prizinio fondo.
„European Development Championship Season 6“
„European Development Championship Season 6“ / "GAM3ERS_X" nuotr.

„GAM3RS_X“ ir „Eden Esports“ paskelbė du naujus „European Development Championship“ sezonus, suteikiančius galimybę konkuruoti dešimčiai Europos regiono jaunų komandų. Atvirosios šeštojo sezono atrankos varžybos prasidėjo jau spalio 22 d., o šiandien sužinojome dalyvius, pakviestus į pirmąsias dvi renginio fazes.

„European Development Championship“ paliko ryškų pėdsaką esporto scenoje – 2021 m. per aštuonis mėnesius buvo suorganizuoti penki šio turnyro sezonai, kurių metu buvo išdalinti 150 tūkst. JAV dolerių. Varžybose dalyvavo tokios komandos kaip „ENCE“,
„Copenhagen Flames“ ir „Entropiq“, kurios vos po kelių savaičių puikiai sužaidė CS: GO pasaulio čempionate Stokholme.

PGL nuotr./ENCE
PGL nuotr./ENCE

Visos Europos plėtros čempionato rungtynės bus transliuojamos per „Twitch“ „Eden Esports“ kanale. Kitų dviejų sezonų formatas atrodys taip:

Atvirąsias atrankas, suteikiančias komandoms galimybę patekti į Europos plėtros čempionato „Play-in“ stadiją, laimėjo šie penketukai: „ved“, „Insilio“, „Mason“ ir „ex-TAG“.

„Play-in“ etapas (spalio 27–lapkričio 4 d.) bus žaidžiamas pagal dvigubą eliminavimo sistemą ir į kitą etapą pateks keturios komandos. Šiame etape dalyvauja šios komandos: GTZ, Copenhagen Flames, Websterz, Astralis Talent, GenOne, PACT, EC Brugge, NAVI Junior, Anonymi, Viperio, Beyond Possible ir Infinite.

Grupių etapas (lapkričio 6-13 d.) bus žaidžiamas GSL formatu, kiekvienoje grupėje varžysis po keturias komandas. Atrinkus visus dalyvius, jie bus suskirstyti į atskirus krepšelius. Šiame etape dalyvaus pakviestos komandos: B8, ECLOT, Illuminar, Tricked, Fnatic Rising, ex-Finest, Sinners, Into the Breach, HONORIS, SC, LDLC, Nemiga ir 4 „Play-in“ etape atrinktos komandos.

Atkrintamųjų varžybų etape (lapkričio 19–21 d.) vėl dalyvaus šešiolika komandų, įskaitant 8 iš grupės etapo pažengusias ir dar 8 organizatorių pakviestas, kurios bus paskelbtos vėliau turnyro metu. Atkrintamųjų metu bus varžomasi „single-elimination“ formatu.

"GAM3ERS_X" nuotr./„European Development Championship Season 6“ dalyviai
"GAM3ERS_X" nuotr./„European Development Championship Season 6“ dalyviai

Dvi geriausios kiekvieno Europos plėtros čempionato sezono komandos, be finansinio prizo, gaus pakvietimus į stovyklą, kuri gali padėti joms ugdyti komandinius ir individualius įgūdžius. Ji vyks mieste, kuriame organizuojami tokie turnyrai kaip „ESL Pro League“. Prizinis fondas paskirstomas taip:

●1 vieta – 20 000 $ + stovykla Maltoje

● 2 vieta – 10 000 $ + stovykla Maltoje

● 3-4 vietos – 5000 USD

● 5-8 vietos – 1250 USD

Europos plėtros čempionato organizatoriai yra „GAM3RS_X“ ir „Eden Esports“, turintys didelę esporto renginių ir esporto turnyrų organizavimo patirtį. „GAM3RS_X“ pasiekimai apima bendradarbiavimą su tokiais partneriais kaip „BLAST“, „Starladder“ ar „PGL“ ir sukūrė tūkstančius valandų CS: GO esports ir kitų žaidimų. „Eden Esports“ organizuoja tarptautines internetines ir neprisijungusias esporto varžybas, tokias kaip „SuperNova“, „Champions Cup“, „EDC, Malta Vibes“ ir yra pagrindinis partneris. Čempionų turo čempionas. „Eden Esports“ tikslas yra paversti Maltą vienu iš jos esporto centrų organizuojant renginius, transliuojant tiesiogines transliacijas ir pritraukiant pramonės įmones į salą. Prekiniai ženklai „Gaming Malta“, „Hellcase“ ir „GRID“ tapo dviejų naujų Europos plėtros čempionato sezonų partneriais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius