-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo „IEM Katowice“ atkrintamųjų poros, „NAVI“ su „jL“ – už borto

Lenkijos mieste Katovicuose startavusiame viename didžiausių pasaulio CS2 turnyrų „Intel Extreme Masters Katowice 2024“ paaiškėjo 6 komandos, tęsiančios kovas atkrintamųjų etape.
Justinas „jL“ Lekavičius (kairėje)
Justinas „jL“ Lekavičius (kairėje) / HLTV nuotr.

Justino „jL“ Lekavičiaus atstovaujama „Natus Vincere“ startavo A grupėje ir pirmaisiais jų varžovais tapo rusai „Spirit“. Justinas su reitingu 1.12 buvo vienas savo komandos lyderių serveryje, tačiau po atkaklios kovos „NAVI“ teko pripažinti savo varžovų pranašumą 1-2.

Antrąją turnyro dieną Ukrainos esporto organizacijos CS2 ekipa reabilitavosi įveikdama buvusią „jL“ komandą „Apeks“, kuri dar visai neseniai išgyveno kapitono netektį. Lekavičius ir vėl buvo geriausias penketuke, o „gimę nugalėti“ šventė pergalę 2-1.

Dėl to, jog pralošė pirmąją grupės kovą, „NAVI“ turėjo skintis kelią link atkrintamųjų per apatinį krepšelį ir trečiąją dieną jiems kelią pastojo turkai „Eternal Fire“. Dar kartą pasikartojo scenarijus, kai komanda laimėjo 2-1 ir šįkart nesustabdomai „NAVI“ gretose atrodė Ihoris „w0nderfull“ Zhdanovas. „S1mple“ vietą snaiperio AWP rolėje užėmęs ukrainietis pademonstravo net 1.43 reitingą serveryje.

Tam, kad patekti į „play-off“ stadiją liko tik vienas žingsnis – grupės apatinio krepšelio finale reikėjo įveikti neseniai susibūrusią, žvaigždėmis užpildytą „Falcons“ komandą. Visgi čia ir buvo paskutinė „NAVI“ stotelė „IEM Katowice“, mat varžovai įspūdingai sugrįžę pirmąjame žemėlapyje, kuomet „jL“ ekipa pirmavo net 9-3, galiausiai šventė pergale tiek jame, tiek visame mače 2-0.

„Natus Vincere“ iškrito iš vieno prestižiskiausio metų CS2 turnyro dar grupių etape ir dabar tampa tik stebėtojais, kai kitos 6 ekipos lips į įžymiąją „Spodek“ arenos sceną.

Dėl 1 milijono JAV dolerių prizinio fondo toliau tęs kovą: „Spirit“ ir „MOUZ“, iškart patekę į pusfinalius, bei „ENCE“, „Falcons“, „FaZe“, „G2“, pradėsiantys nuo ketvirtfinalio.

„NAVI“ tuo tarpu buvo apdovanoti 24 tūkstančių dolerių paguodos prizu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius