Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Paaiškėjo pirmieji „Worlds 2021“ ketvirtfinalio dalyviai

Vakar sužaistas antrasis ratas „Worlds 2021“ A grupėje. Pirmąsias dvi vietas užemusios komandos užsitikrino vietą ketvirtfinalio etape. Vis dėlto dėl antro kelialapio į atkrintamąsias varžybas buvo susidariusi triguba lygiųjų situacija.
Luka „Perkz“ Perkovic
Luka „Perkz“ Perkovic

Penktadienį visos „League of Legends“ pasaulio čempionato A grupės komandos sužaidė po kartą tarpusavyje. Korėjiečiai „DWG KIA“ dar kartą kiekvienai komandai įrodė savo pranašumą ir tapo vienvaldžiais lyderiais, nepralaimėjusiais nei karto. Praeitų metų pasaulio čempionai grupių etapą baigė 6-0. „FunPlus Phoenix“ komandai antrasis ratas buvo tragiškas – nelaimėtas nei vienas susitikimas ir galutinis rezultatas 2-4, nors po pirmojo rato 2019 pasaulio čempionai buvo antroje vietoje grupėje su 2-1. Šis kinų fiasko atvėrė duris „Rogue“ ir „Cloud9“, kurios abi pralaimėjo prieš „DWG KIA“ ir laimėjo prieš „FPX“. Tarpusavio susitikime tarp EU ir NA komandų šįkart triumfavo Š. Amerika.

Taigi, sužaidus visus antrojo rato susitikimus niekas dar nebuvo aišku. „DWG KIA“ automatiškai pateko į kitą „Worlds 2021“ etapą, tačiau likusios trys komandos turėjo 2-4 bendrą rezultatą ir 1-1 kiekvienos tarpusavio susitikimuose. Viską lėmė du „tiebreaker“ žaidimai – pirmajame „Rogue“ nugalėjo „FunPlus Phoenix“ ir, pateikdami pirmąjį didelį siurprizą šiame pasaulio čempionate, išsiuntė kinus namo. Kitame mače „Rogue“ ir „Cloud9“ žengė į „Summoner‘s Rift“ išsiaiškinti, kas pateks į ketvirtfinalį. Po intriguojančio mūšio galiausiai šventė „Cloud9“. Jie tapo antrąja „Worlds 2021“ komanda, patekusia į atkrintamąsias.

Taigi, mirtininkų grupe laikyta A grupė išsisprendė visai kitaip, nei galvota. „DWG KIA“ nesulaukė jokio rimtesnio pasipriešinimo ir dar nepatyrė pralaimėjimo, o kinams „FunPlus Phoenix“ buvo per sunku atsilaikyti prieš „Cloud9“ bei „Rogue“. Galiausiai, sena tradicija, kad EU ir NA „tiebreaker“ žaidimus laimi Europos komandos, nebuvo pakartota. Sveikiname „DWG KIA“ ir „Cloud9“ peržengus grupių etapo slenkstį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius