-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pabaigos taškas Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ lygoje. Kas užims paskutinę pusfinalių vietą?

Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ lyga pasiekė galutinį tašką. Trys komandos užsitikrino vietą pusfinalių etape, bet lieka dvi komandos, kovojančios dėl paskutinės vietos atkrintamųjų traukinyje. Kas pasiims paskutinį bilietą į pusfinalius?
Amber-Share
Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ lyga

Šešias savaites trukęs Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ lygos sezonas jau beveik pasiekė pabaigą. Šešiolika komandų, padalintų per pirmą ir antrą divizionus pasiskirstė pozicijomis ir keturios iš jų žygiuos į pusfinalių etapą.

Pirmajame divizione trys komandos yra užsitikrinusios vietą pusfinalyje. Dėl paskutinės vietos kovoja „GRAZHtAS“ ir „AFTER PARTY“ komandos.

Šiuo metu pirmame divizione turnyrinė lentelė yra pasiskirsčiusi taip:

  1. Loot (11-2)
  2. Bleiz (10-4)
  3. EoN (9-5)
  4. GRAZHtAS (8-4)
  5. AFTER PARTY (7-6)
  6. Mikimauzai (5-9)
  7. AteikaGang (3-11)
  8. ZHVER (1-13)

„GRAZHtAS“ komandai liko du susitikimai: prieš „loot“ ir „AFTER PARTY“ komandas. Gegužės 26 dieną 20 valandą Esports namai „Twitch“ platformoje bus galima stebėti „GRAZHtAS“ ir „loot“ susitikimą. Pergalės atveju „GRAZHtAS“ užsitvirtins vietą pusfinalyje. Priešingu atveju dėl patekimo į pusfinalį, matysime paskutinę kovą tarp „AFTER PARTY“ ir GRAZHtAS“ komandų.

Lygos pusfinaliai vyks jau sekmadienį, gegužės 30 dieną, 15 valandą. Geriausios lygos komandos susidurs akis į akį serijose iki 2 pergalių. Laimėjusios komandos Birželio 5 dieną susitiks finaliniame etape „CyberX“ arenoje Vilniuje, kur išsiaiškinsime stipriausią komandą Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius