Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padarykite darbą lengvesnį, tylesnį ir geresnį naudodami „Logitech M240 Silent Bluetooth“ pelę

Ieškote susijungimo ir žaidimo pelės, kuri būtų paruošta tada, kai būsite pasiruošę? Atsisveikinkite su prisijungimo raktais pasitelkę „Logitech M240 Silent Bluetooth® Mouse“, mūsų iki šiol pigiausią Bluetooth® pelę. Ši patikima belaidė pelė susijungia per kelias sekundes ir atlaisvina vietos ant stalo, kad darbas būtų lengvesnis, tylesnis ir geresnis.
„Logitech M240 Silent Bluetooth“ pelė
„Logitech M240 Silent Bluetooth“ pelė / "Logitech" nuotr.

Naudodama greitą ir paprastą Bluetooth® technologiją, „M240“ pelė sklandžiai prisijungia prie jūsų kompiuterio ar planšetinio kompiuterio – nereikia rakto ar prievado – belaidžio ryšio diapazonas yra iki 10 metrų. Ši kompaktiška, patogi kelionėje pelė, kurią galima įsigyti grafito, beveik baltos ir rožinės spalvos, leidžia nuveikti daugiau tiek namuose, tiek keliaujant, o baterijos veikimo laikas yra 18 mėnesių su automatinio miego režimo funkcija, kuri padeda ilgiau dirbti tarp baterijos keitimų.

"Logitech" nuotr./„Logitech M240 Silent Bluetooth“ pelė
"Logitech" nuotr./„Logitech M240 Silent Bluetooth“ pelė

Neseniai atliktas tyrimas parodė, kad darbas su nešiojamuoju kompiuteriu naudojant „M240 Silent“ pelę yra 30% greitesnis ir 50% produktyvesnis* nei naudojant jutiklinį kilimėlį. Be to, pelė pasižymi itin tyliais spustelėjimais – 90% mažiau triukšmo**, bet toks pat malonus spustelėjimo pojūtis neblaško jūsų ir aplinkinių dėmesio.

„M240 Silent“ pelė sukurta laikantis tų pačių kokybės standartų ir tvarumo, dėl kurių „Logitech“ tapo kompiuterių periferinių įrenginių lydere. Patogus dvipusis dizainas atitinka natūralų dešinės arba kairės rankos išlenkimą, todėl galite ilgiau dirbti produktyviai ir sutelkti dėmesį į tai, ką darote geriausiai.

"Logitech" nuotr./„Logitech M240 Silent Bluetooth“ pelė
"Logitech" nuotr./„Logitech M240 Silent Bluetooth“ pelė



Visi „Logitech“ gaminiai sertifikuoti kaip neutralūs anglies dioksido atžvilgiu. Be to, plastikinės dalys pagamintos iš perdirbto (PCR) plastiko – 48 % grafito ir 37 % baltos ir rožinės spalvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius