-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamaina „s1mple“? „NAVI“ išreiškė susidomėjimą jaunu Ukrainos talentu

Pasak pranešimų esporto spaudoje Ukrainos organizacija „Natus Vincere“ ieško pamainos Oleksandrui „s1mple“ Kostylievui – vienai didžiausių CS:GO žvaigždžių žaidimo istorijoje.
„s1mple“
„s1mple“ / HLTV nuotr.

Pranešimą pirmieji paskelbė HLTV portalas, kurie skelbia, jog „NAVI“ yra pažengusiose derybose su Ihoriu „⁠w0nderful⁠“ Zhdanovu. Susitarus su žaidėju būtų imtąsi veiksmų išpirkti 18-etį ukrainietį iš dabartinės jo komandos „Sprout“.

Praėjusią savaitę pats „s1mple“, transliuodamas savo žaidimą internete, prisipažino, jog ko gero nežais artimiausiame CS2 turnyre „Blast Premier Fall Finals“, kuris vyks lapkričio 22-26 dienomis Danijos sostinėje Kopenhagoje. Ką tik pasibaigusiame „IEM Sydney“ vienas geriausių pasaulio žaidėjų taip nerungtyniavo. Buvo pranešta, jog ukrainietis turėjo problemų su savo pasu, todėl negalėjo vykti į Australiją, tačiau tuomet pasklido daugybė gandų apie tai, jog Kostylievas ruošiasi palikti Ukrainos esporto organizaciją.

Pasak žiniasklaidos „s1mple“, kuris turi dar du metus galiosiančią sutartį su „NAVI“, šiuo metu nėra suinteresuotas persikelti į kitą komandą. Labiau linkstama link to, jog jis nori padaryti pertrauką nuo esporto, o to priežastis – neseniai pasirodęs naujasis CS2, kurį 26-erių žvaigždė apibūdino kaip „šūdiną žaidimą“.

Jį galbūt pakeisiantis „w0nderfull“, kaip jau minėta, šiuo metu gina Vokietijos organizacijos „Sprout“ spalvas. Jaunasis talentas yra vienas komandos lyderių, o rungtyniauja būtent toje pačioje rolėje, kaip ir „s1mple“ – „AWP“ snaiperio. Praeityje Zhdanovas rungtyniavo tokiose organizacijojse kaip „Spirit“ ir „HellRaisers“, o nuo praeitos liepos yra dabartinės savo komandos atstovas.

Primename, jog „Natus Vincere“ marškinėlius nuo praeitos vasaros vilki ir Justinas „jL“ Lekavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius