Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pandeminis rinkinys: 5 geriausios kompiuterinių žaidimų dainos

Pandemijos ir karantino metu žmonės ieško pačių įvairiausių užsiėmimų, tad nenuostabu, jog kompiuteriniai žaidimai sulaukia didelio dėmesio. Ta proga pramogų portalas „meaww“ nusprendė atrinkti penkias geriausias dainas, prie kurių garsumo stipriai prisidėjo žaidimai.
„Borderlands 2“
„Borderlands 2“

1. „Snoop Dogg“, „The Doors“ – „Riders on the Storm“ („Need for Speed Underground 2“)

VIDEO: Need for speed Underground 2 (Snoop dogg feat. the doors - Riders on the Storm)

Seniausias šio sąrašo hitas „Riders on the Storm“ išgarsėjo žymiame „Need for Speed: Underground“ žaidime, pasirodžiusiame 2004 metais. Originalią šios dainos versiją sukūrė grupė „The Doors“, tačiau „Snoop Dogg“ versija sukuria puikią atmosferą prieš karštas lenktynes mieste.

2. „The Heavy“ – „How You Like Me Now“ („Borderlands 2“)

Nuostabi grupė, kurios kūrinys „How You Like Me Now?“ pradėjo veržtis į muzikos topus dar prieš tai, kai pasirodė „Borderlands 2“. Šis žaidimas gali drąsiai girtis puikiu muzikos rinkiniu, tačiau „The Heavy“ daina, be abejo, yra pagrindinis „Borderlands 2“ hitas.

VIDEO: The Heavy - How You Like Me Now? (Official Video)

3. Jeremy’is Soule’as – „Dragonborn“ („The Elder Scrolls V: Skyrim“)

Galingi balsai ir instrumentalas ne tik puikiai tinka tokiam žaidimui kaip „The Elder Scrolls V: Skyrim“, bet ir savotiškai užburia kiekvieną besiklausantį. Tai viduramžiška muzika pačiame savo gražume. Daina prasideda kariškais choristų šūkiais, kuriuo seka nuostabus orkestrinis darbas. Tikrai nereikia būti klasikinės muzikos fanatiku, kad teigiamai įvertintum šį įspūdingą kūrinį.

VIDEO: Dragonborn

4. „Imagine Dragons“ – „Warriors“ („League of Legends“)

„Imagine Dragons“ muzika ir taip nuolat įkrenta į geriausiųjų sąrašus, tačiau būtent prie šio kūrinio populiarumo stipriai prisidėjo ir milžiniška „League of Legends“ žaidimo bendruomenė. Šią dainą „Imagine Dragons“ sukūrė būtent „LoL“ 2014-ųjų pasaulio čempionatui.

VIDEO: Warriors - Imagine Dragons (Audio)

„Chvrches“ – „Death Stranding“ („Death Stranding“)

„Jis pasakė, kad išgirdęs šią dainą apsiverkė“, – apie „Death Stranding“ kūrėjo Hideo Kojima reakciją atskleidė dainos autoriai „Chvrches“. Jų daina, pavadinta taip pat, kaip ir pats žaidimas, pasirodė praeitų mėtų lapkritį, tačiau puikiai tinka ir pačiam žaidimui, ir dabartinei situacijai pasaulyje nusakyti.

VIDEO: CHVRCHES - Death Stranding (Lyric Video)

„Chvrches“ teigimu, jie patys yra dideli kompiuterinių žaidimų mėgėjai, todėl ši daina yra reikšminga ir jiems patiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius