-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbtas oficialus „Grand Theft Auto VI“ anonsas ir išleidimo data

Po ilgo 3156 dienų laukimo nuo tada, kai buvo išleistas „Grand Theft Auto 5“, pagaliau pasirodė „Grand Theft Auto 6“ anonsas.
„Grand Theft Auto 6“
„Grand Theft Auto 6“ / "Rockstar" nuotr.

Šiame pirmame anonse daugiau yra pristatoma bendra žaidimo nuotaika nei atskleidžiamos paties žaidimo detalės ar funkcijos. Visgi anonso metu paaiškėja, kad „GTA 6“ žaidime turėsime du pagrindinius herojus – šiuolaikinius „Bonnie ir Clyde“, Lucia ir Jason.

Kai kurios anonso dalys imituoja „Instagram“ ir „TikTok“ stiliaus socialinės medijos įrašus, kurie gali suteikti įdomių žaidimo posūkių, atsižvelgiant į tai, kaip socialinė mechanika bus integruota į žaidimą. Žinoma, žaidimo anonse taip pat buvo galima išvysti daug gražių automobilių, merginų ir smurto bei vagysčių.

VIDEO: Grand Theft Auto VI Trailer 1

„GTA 6“ kūrėjai patvirtino, kad naujoje žaidimo dalyje veiksmas vyks „Vice City“ ir kitose erdvėse, kurios mena Majamį. Cituojant „Rockstar“ pranešimą: „„Grand Theft Auto 6“ keliauja į Leonidos valstiją, kurioje driekiasi neonu apšviestos Vice City gatvės. Tai bus didžiausia ir labiausiai įtraukianti „Grand Theft Auto“ serijos žaidimo dalis.“

Anonso metu taip pat paaiškėjo numatyta žaidimo išleidimo data – 2025 m. Visgi nėra aišku, ar „GTA 6“ tuo pačiu metu išeis ir konsolėms, ir asmeniniams kompiuteriams. Įprastai dauguma „Rockstar“ žaidimų iš pradžių pasirodo konsolėms, o tik po kurio laiko juos galima žaisti per asmeninius kompiuterius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius