Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„PGL Major Antwerp 2022“ antroji diena: „G2“ ir „Vitality“ pergalės bei grįžtantys „Liquid“

Įsibėgėja didžiausias pasaulio CS:GO čempionatas „PGL Major Antwerp 2022“. Jame po sužaistų pirmųjų mačų paaiškėjo pirmosios komandos, prasikvalifikavusios į „Legends“ etapą. Apžvelgiame čempionato antros dienos rezultatus.
„m0nesy“
„m0nesy“ / PGL nuotr.

Po pirmosios turnyro dienos visos komandos buvo sužaidusios po pirmuosius du mačus, o tai reiškia, kad antrojoje jau sprendėsi pirmos komandos, kurios kyla į aukštesnį etapą, ir tos, kurios kraunasi daiktus ir keliauja namo.

Prisijungę prie legendų

„G2 Esports“ kartu su „Vitality“ yra pirmosios dvi komandos iš „Challengers“ etapo patekusios į aukštesnį „Legends“ turą.

„G2“ po ilgos trijų žemėlapių kovos sugebėjo palaužti „ENCE“. Po pirmojo žemėlapio „Dust2“ (kurį laimėjo „G2“), antrajame „Ancient“ komandos nutempė žaidimą iki pratęsimo, kuriame geriau pasirodė „ENCE“. Trečiasis žemėlapis „Mirage“ taip pat pradžioje vyko apylygiai, bet įspūdingų „m0nesy“ ir „Aleksib“ epizodų dėka „G2“ triumfavo.

„Vitality“ taip pat turėjo ganėtinai sudėtingą dvikovą prieš rusus „Forze“. Pirmąjį žemėlapį pralaimėjus rezultatu 16:12, jiem nebegalėjo klysti. Puikiai serijoje žaidę „ZywOo“ ir „Magisk“ persvėrė serijos rezultatą į savo pusę ir iškovojo pergalę.

Ne taip gerai šiame „Major“ sekėsi australų „Renegades“ ir Pietų Amerikos „9z“. Šios dvi komandos tapo pirmosios palikusios čempionatą ir baigusios „Swiss“ formato varžybas rezultatu 0-3.

Sugrįžtantys „Liquid“

Legendinei Amerikos komandai „Liquid“ šis „Major“ čempionatas kol kas klostosi ne taip gerai. Pralaimėję pirmas dvi kovas jie privalo laimėti tris išlikimo dvikovas, norėdami keliauti į aukštesnį etapą. Vakar jie patyrė pirmąją pergalę prieš „9z“ komandą, bet šiandien jų laukia rimtesnis iššūkis – „Complexity“.

Dienos epizodas

Antrosios dienos gražiausias čempionato epizodas vėl atkeliauja iš „G2“. Komandos strategas likęs vienas praktiškai neįmanomoje situacijoje sugebėjo nušauti du varžovus ir likus mažiau nei sekundei spėjo išminuoti bombą.

VIDEO: „Aleksib“ epizodas

Transliacijos lietuviškai

„Esports Namai“ kartu su partneriais „CBet“ pristato „PGL Major Antwerp“ transliacijas, kuriose CS:GO čempionatą galite stebėti lietuvių kalba. Mačus stebėti padės komentatoriai Laisvūnas „FreemanCaster“ Čekavičius, Andrius „JustSphex“ Čerepovas ir Dainius „SirDanny“ Daukša. Jų komentuojamus mačus galite stebėti „esportsnamai“ „Twitch“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius