-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„PGL Major Antwerp 2022“ trečioji diena: CIS regiono pergalės ir Š. Amerikos kova

Po truputį aiškėja „PGL Major Antwerp 2022“ CS:GO čempionato komandos, kurios iš “Challengers” turo patenka į aukštesnį “Legends” etapą. Trečiąją turnyro dieną vyko nemažai lemiamų kovų, kuriose buvo nuspręstas keleto komandų likimas.
ENCE
ENCE / PGL nuotr.

CIS regiono pergalės

Dvi CIS regiono komandos „Spirit“ ir „Outsiders“ sugebėjo uždaryti „Challengers“ etapą pergalėmis. „Spirit“ gana netikėtai nukovė „Astralis“ rezultatu 2:0, o „Outsiders“ įveikė taip pat CIS regiono komandą „Forze“ rezultatu 2:1. Šios komandos užsitikrino vietas „Legends“ etape, o pralaimėjusios ekipos šiandien turės paskutinę galimybę tęsti šį „Major“.

Šiaurės Amerikos susitikimas

Dėl išlikimo vakar teko kovoti dviems Šiaurės Amerikos komandoms „Liquid“ ir „Complexity“. Mačas buvo ganėtinai įtemptas, bet laimėtojais po dviejų žemėlapių kovos tapo „Liquid“. Varžovams „Complexity“ šis „Major“ jau baigėsi, o „Liquid“ šiandien turės paskutinę galimybę žaisti dėl vietos kitame etape.

Išlikimo dvikovos

Ketvirtąją turnyro dieną vyks trys susitikimai, kuriuose spręsis šešių komandų likimai. Trys iš jų keliaus į aukštesnį „Legends“ etapą, o kitoms tai bus turnyro pabaiga. Šiandien vyks šie mačai:

  • 13:00 Astralis - Liquid
  • 16:45 MiBr - Bad News Eagles
  • 20:30 Forze - Imperial

Lietuviškos transliacijos

Ketvirtąją turnyro dieną taip pat galite stebėti lietuviškai! „CBet“ pristato lietuviškas turnyro transliacijas, kurias stebėti padės komentatoriai Laisvūnas, „JustSphex“ ir „SirDanny“. Transliacijas galite rasti „Esportsnamai“ „Twitch“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius