-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmasis „Obsidian by ROG“ lygos pusfinalis: „importai“ prieš „Kenty“

Jau gruodžio 6 dienos vakarą prasideda didžiausios lietuviškos "League of Legends" lygos atkrintamosios, kuriose geriausi vietiniai žaidėjai kovos dėl nugalėtojų taurės, 2000 eurų prizinio fondo ir galimybės vadintis geriausiais Lietuvoje.
Kenty komanda
Kenty komanda / 15min nuotr.

Pirmojo pusfinalio pora – „Kenty“ ir „importai“. „Kenty“ vardas lietuviškoje „LoL“ scenoje yra girdimas jau daugelį metų. Vietinius turnyrus dominuojantys kiemo draugai šį sezoną neparodė tokio įspūdingo rezultato ir sezoną baigė 4 pozicijoje.

Jų varžovai – kas sezoną vis geriau atrodanti komanda „importai“. „Importai“ ganėtinai nustebino lygos žiūrovus geru žaidimu nuo pat pirmųjų lygos mačų. Nugalėję tiek „Kenty“, tiek lyderius „Iron Wolves“, jie pretendavo net į pirmąją reguliaraus sezono vietą. Atrodo, kad „importų“ žaidimą naujas „League of Legends“ sezonas tik pastiprino.

Pavieniuose žaidimuose „importai“ buvo stipresni, bet kaip viskas klostysis serijoje iki 3 pergalių („best-of-five“) pamatysime šių komandų pusfinalio mače jau antradienį nuo 19 valandos „esportsnamai“ „Twitch“ kanale. Transliacijas pristato partneriai „Betsafe“,„Sun Yan“ ir didysis rėmėjas, įsteigęs piniginius prizus - kompiuterinės technikos gamintojas „Republic of Gamers“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius