Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji „Obsidian by ROG“ lygos savaitė: netikėti lyderiai ir sugluminęs naujasis sezonas

Įsibėgėjo lietuviška „League of Legends“ žaidimo lyga „Obsidian by ROG“. Joje 6 komandos jau turėjo pirmus 4 susitikimus, po kurių paaiškėjo dauguma lygos lyderių, o kartu su jomis ir komandos, kurios turės kovoti dėl išlikimo.
„Obsidian by ROG“ lyga
„Obsidian by ROG“ lyga / 15min nuotr.

Pasibaigė pirmieji du lygos turai, kuriuose kiekviena komanda sužaidė po keturis žaidimus. Po jų turnyrinė lentelė išsiklostė taip, kaip mažai kas galėjo tikėtis prieš sezoną.

Komanda „importai“ dar nepralaimėjo nė vieno susitikimo ir savo kelyje įveikė abi šio sezono favorites - „Kenty“ ir „Iron Wolves“. Tuo metu pastarieji užima antrąją vietą su vieninteliu pralaimėjimu, o „Kenty“ su „Retired Dogs“ dalinasi 3-4 pozicijomis. Kiek sunkiau sekasi „VRK“ ir „Kėdainiai“ komandoms, kurios atitinkamai pralaimėjo 3 ir 4 kartus.

„League of Legends“ tarpsezonis

Ganėtinai netikėtiems rezultatams galimai daug įtakos turėjo ir pasibaigęs „League of Legends“ 12 sezonas ir prasidėjęs pasiruošimas 13 sezonui. Žaidimo kūrėjai „Riot Games“ mėgsta tarpsezoniu įdėti daug atnaujinimų, prie kurių nėra taip lengva prisitaikyti net labai patyrusiems žaidėjams. Visgi, šią savaitę žaidėjai jau bus labiau susipažinę su žaidimo atnaujinimais ir galimai išvysime visiškai pasikeitusius komandų rezultatus.

Artėjantys žaidimai

Lygos artėjantys turai vyks antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 19 valandos, o būtent lapkričio 22 dieną tiesioginės transliacijos metu bus galima stebėti „Kenty“ ir „Iron Wolves“ susitikimą, o po jų vyks taip pat nuožmi „Retired Dogs“ ir lyderių „importai“ kova.

Žaidimus, pristatomus partnerių „Republic of Gamers“ ir „Betsafe“ galima bus stebėti „esportsnamai“ „Twitch“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius