Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji „Worlds 2021“ grupių etapo diena siurprizų nepateikė: favoritų pergalės bei lygiosios tarp EU ir NA

Pirmadienį prasidėjo pagrindinis „League of Legends“ pasaulio čempionato etapas. Startavo visi keturi pogrupiai, kuriuose po pirmos dienos išryškėjo lyderiai bei bendros regionų tendencijos.
„Worlds 2021“
„Worlds 2021“ / „Riot Games“ nuotr.

Jau pirmajame mače sugrįžtantys pasaulio čempionai korėjiečiai „Damwon KIA“ sutriuškino Kinijos vicečempionus „FunPlus Phoenix“. Antrajame susitikime kinai „Royal Never Give Up“ įveikė „PSG Talon“ iš Honkongo. Europiečiams teko nusivilti, kai „Fnatic“ pralaimėjo „Hanwha Life Esports“ su „Chovy“ priešakyje. Korėjiečių dominavimo tendenciją taip pat pratęsė ir „Gen.G“, nugalėdami „LNG Esports“ iš Kinijos.

Į pasaulio čempionatą po metų pertraukos sugrįžęs tituluočiausias ir bene geriausias visų laikų „League of Legends“ žaidėjas „Faker“ kartu su „T1“ komandos draugais per 19 minučių įveikė pirmąkart grupių etape dalyvaujančius „Detonation FocusMe“ iš Japonijos. Korėjiečiui „Faker“, o taip pat ir „T1“ organizacijai, pergalė „Worlds“ turnyre gali reikšti net keturis laimėtus pasaulio čempionatus!

Likusiuose trijuose pirmadienio mačuose „EDward Gaming“ įveikė „100 Thieves“, „Team Liquid“ laimėjo prieš „MAD Lions“, o „Rogue“ susitvarkė su „Cloud9“. Vieną didžiausių konkurencijų turintys regionai NA (Šiaurės Amerika) ir EU (Europa) pasidalino po vieną pergalę tarpusavio susitikimuose.

Grupių etapo pradžią akivaizdžiai dominavo Korėjos komandos, visos laimėjusios pirmuosius savo „League of Legends“ pasaulio čempionato žaidimus. Kinijos frančizės taip pat pasirodė neblogai, pralaimėjusios tik anksčiau minėtiems korėjiečiams. Nusivilti teko Europos, Amerikos bei mažesnių regionų fanams, nes kol kas „LEC“, „LCS“ ir kitų lygų komandoms pasiekti pergales nebuvo lengva.

„Worlds 2021“ grupių etapo antrąją dieną stebėkite „Riot Games“ kanaluose „Youtube“ ir „Twitch“ platformose jau šiandien, antradienį, nuo 14 valandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius