Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis

Jau šį rugsėjį kauniečių laukia didelė naujiena – pirmą kartą vykstantis ir didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis – „Playtime 2024“! Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantis dviejų dienų festivalis ne tik pakvies mokslo metus pasitikti žaismingai, bet ir – nustebins ir pasiūlys galybę pramogų, staigmenų ir net – dovanų!
playtime 2024 iliustracinė nuotrauka
„Playtime 2024“ renginys

Visiems kompiuterinių žaidimų mylėtojams – verta suklusti. Festivalis „Playtime 2024“ ne tik pristatys žaidimų pasaulio naujienas (o ir leis jas – išbandyt), bet ir leis stebėti ir įsitraukti į kelias dešimtis pramogų ir veiklų.

Lankytojų lauks didžiausios Lietuvoje „CS2“ varžybos – suomių komanda „ENCE Academy“, HLTV reitinguose užimanti net 73 vietą pasaulyje. Šie suomių profesionalūs žaidėjai festivalyje varžysis prieš „Lithuanian All-Stars“ rinktinę komandą. „Playtime 2024“ lankytojai galės stebėti ir „UFC“ ir „FIFA“ influencerių varžybas, savo akimis pamatyti ir išgirsti PODCAST su „Rajono Kunigu“ ir Nedu Zimantu, išmėginti 210 kv. m. virturalios šaudyklės zoną, sudalyvauti žymiojo „Whitebalaklava“ organizuojamuose konkursuose, pramogose ir – laimėti vertingus prizus!

Festivalis – nebūtų festivaliu be muzikos. Antrąją festivalio dieną – sekmadienį – renginį vainikuos įspūdingas, vieno žymiausių ir populiariausių Lietuvoje atlikėjų – OG Version koncertas!

Festivalyje bus galima sutikti ir kitus populiarius nuomonės formuotoju, tokius kaip „Rimkenzo“, Emilis Jokūbas, Deividas ir Nedas iš „nešvankiai“, Arnoldas Žentelis, profesionalus „CS2“ žaidėjas „tooizera“, „Sasha the Jeweller“, Nedas Zimantas ir kitus.

Dešimtys renginių ir pramogų – puiki idėja savaitgaliui. Lankytojams festivalis siūlo net trijų tipų bilietus – vienos dienos, dviejų dienų ar – populiariausią – VIP bilietą. Įsigijus VIP bilietą, festivalyje lankytis ir pramogauti galima nevaržomai abi festivalio dienas, festivalio metu naudotis ir mėgautis atskirai įrengta ir tik VIP nariams skirta poilsio erdve ir ten pabendrauti su savo mylimais ir festivalyje dalyvaujančiais nuomonės formuotojais, naudotis privilegija greitesnėje eilėje išmėginti pramogas ir veiklas bei žinoma – rėmėjų dovanos. Išskirtinių VIP bilietų festivalyje „Playtime“ – tik 400, o jų skaičius – sparčiai mažėja.

Didžiausiame Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalyje „Playtime 2024“, lankytojų lauks festivalio rėmėjų ir partnerių pramogos bei dovanos. Festivalyje bus galima rasti tokias įmones kaip „Žemaitijos pienas“, kurie pasirūpins užkandžiais ir gėrimais festivalio VIP zonoje, „Sweet pop“ VIP bilietų turėtojus džiugins saldžiomis dovanomis ir staigmenomis.

Festivalyje – netrūks ir pramogų, konkursų bei dovanų visiems ir kiekvienam. „Playtime 2024“ partneriai – „Play Pro“ – lankytojus stebins konkursais ir dovanomis, o neišdildomą patirtį sukurti padės „VR arena“ įrengta 210 kv. m. ploto gyvos virtualios šaudyklės arena bei „OCPC“ įsteigti kompiuteriai „ „CS2“ Lithuanian All-Stars“ prieš „ENCE Academy“ ir „Playtime open-LAN“ finalistų varžyboms. Ir tai – tik keletas didžiausio Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalio partnerių, kurių skaičius – nuolat auga.

Renginiui artėjant, bilietai brangs, todėl visiems neabejingiems kompiuterinių žaidimų kultūrai ir norinčius nepraleisti unikalaus, didžiausio Kaune tokio tipo festivalio, delsti nevertėtų. Bilietus platina renginio partneris „Bilietai.lt“, o įsigyti juos galite ČIA.

Pradėkite mokslo metus žaismingai kartu su „Playtime 2024“ – jau rugsėjo 7-8, Kauno „Žalgirio“ arenoje. Daugiau apie renginį bei laukiančią programą, rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje