-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Amerikos organizacijų kracho pasaulio čempionate socialiniuose tinkluose prasidėjo diskusijų audros

„League of Legends“ pasaulio čempionato kvalifikacijos neįveikus nė vienai Šiaurės Amerikos organizacijai, esporto fanai iš šio regiono vėl turėjo nuryti karčią piliulę. Negana to, net ir ta viena iš dviejų žaidusių – TSM – iškart pasižymėjo antirekordu, kai grupių etape patyrė 6 pralaimėjimus iš tiek pat galimų.
Jackas Etienne'as
Jackas Etienne'as / Cloud9 nuotr.

Kaip ir buvo galima tikėtis, prasti rezultatai atvėrė ertmę diskusijoms apie LCS komandų struktūras ir tikslus. Viena didesnių užvirė po „Cloud9“ įkūrėjo Jacko Etienne’o įrašo „Twitter“ tinkle.

„Esu labai nusivylęs mūsų regiono komandų rezultatais pasaulio čempionate. Visiems mums reikia persvarstyti savo veikimo būdus, nes tai yra nepateisinama. Mūsų talentų auginimas, ieškojimas ir treniravimas privalo būti išanalizuotas, kad kažkas pakryptų teigiama linkme“, – rašė „Cloud9“ vadovas.

Šis J.Etienne’o įrašas netrukus sulaukė daug palaikymo, o žmonės po juo pradėjo iškart diskutuoti apie tai, kas iš tikrųjų turi keistis Šiaurės Amerikos organizacijų struktūrose.

Labiausiai išsiskyrė vedėjo Nicko „LS“ De Cesare komentaras dėl organizacijų viršūnėse stovinčių nekompetetingų arba savanaudiškų asmenų.

Apie LCS komandas jau kurį laiką sklinda neigiamos kalbos, pavyzdžiui, apie tai, kad pagrindiniai žaidėjai, bijantys prarasti savo vietas sudėtyje, nesutinka treniruotis su akademijoje žaidžiančiais jaunuoliais.

„Pagrindinė problema slypi tame, kad sistemą peržiūrinės tie žmonės, kurie neturi jokios patirties arba, dar blogiau, tie, kurie patys specialiai privedė organizacijas iki šio taško“, – rašė „LS“.

Ilgą laiką didelė Šiaurės Amerikos organizacijų problema buvo pinigų švaistymas veteranams, kurie jau seniai nėra geriausios savo formos. Esporto ekspertai kritikavo tokią strategiją ir siūlė pinigus investuoti į talentų auginimą.

Geriausiai pasaulio čempionate tarp Šiaurės Amerikos komandų pasirodė „Team Liquid“ ekipa, kuri A grupėje laimėjo tris mačus bei patyrė tris nesėkmes ir vos netapo antrąja regiono komanda istorijoje, patekusia į didžiausio „League of Legends“ turnyro atkrintamąsias.

Keli internautai J.Etienne’ą patraukė per dantį, kad jo „Cloud9“ komanda apskritai nepateko į pasaulio čempionatą, tačiau savininkas atvirai atsakė puikiai suprantantis, „kad „Cloud9“ yra problemos dalis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius