-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po „Blast“ pavasario grupių paaiškėjo pirmos finalų komandos

Praėjusią savaitę vykusiame „Blast Premier Spring Groups 2023“ turnyre išvydome pirmąsias aukščiausio lygio kovas šių metų CS:GO sezone.
„device“
„device“ / BLAST nuotr.

Danijos sostinėje Kopenhagoje, studijos formatu vykusiame turnyre išvydome tokius grandus kaip „FaZe Clan“, „Natus Vincere“, „G2“ bei kitus.

Atidarymo mače iškart įvyko sensacija - šiuo metu pirmąją vietą pasauliniame CS:GO reitinge užimantys danai „Heroic“ sugebėjo pralaimėti turnyro autsaideriams „Evil Geniuses“ 1-2. Tuo pat metu dar vieni danai „Astralis“, su sugrįžusiu Nicolai „device“ Reedtzu, susigrūmė su „Vitality“, kuriai atstovauja praeityje su „device“ vienoje komandoje rungtyniavę Emilis „Magisk“ Reifas, Peteris „dupreeh“ Rassmusenas ir treneris Danny „zonic“ Sorensenas. Šįkart 2-0 pranašesni buvo „Vitality“, kuriuos į priekį vedė Lotanas „Spinx“ Giladis ir Mathieu „ZyWoO“ Herbautas.

BLAST nuotr./„Heroic“ prieš mačą
BLAST nuotr./„Heroic“ prieš mačą

Vėliau, turnyro eigoje įvyko Danijos derbis tarp minėtų „Heroic“ ir „Astralis“, tiesa, abejos komandos, duodamos interviu prieš mačą, nesureikšmino šio susitikimo. Šį kartą „Heroic“, pralaimėję pirmąjį žemėlapį, dukart iš eilės sudaužė „Astralis“ viltis ir šventė pergalę.

Įdomus susitikimas vyko tarp „Natus Vincere“ ir „Ninjas in Pyjamas“. Pastarojoje ekipoje debiutavo buvęs „NAVI“ akademijos narys Daniilas „headtr1ck“ Valitovas. Tiesa, „NiP“ čempionato eigoje neteko Hampuso „hampus“ Poserio, kuris po dviejų sužaistų mačų dėl nežinomų priežasčių turėjo išvykti atgal į Švediją. Tuo tarpu pergale džiaugėsi buvusi „headtr1ck“ organizacijos komanda 2-1. Joje jau pilnavertį turnyrą sužaidė Andrii „npl“ Kukharskyi.

Tačiau prieš „G2“ „Natus Vincere“, su kuriais jiems turnyro eigoje teko žaisti dukart, atrodė gan vangiai. Nesustabdomai šiose dvikovose žaidė Nikola „NiKo“ Kovačas, o jam puikiai talkino kitas buvęs „NAVI“ jaunas talentas Ilya „m0NESY“ Osipovas. Abejus mačus „G2“ laimėjo 2-0.

Galiausiai, dėl paskutiniųjų vietų „Blast Premier Spring Finals 2023“ kovojo „NAVI“ su „Complexity“, „Astralis“ ir „OG“, bei „Heroic“ ir „BIG“. Visos pirmos komandos šventė pergales ir užsitikrino vietas dar viename dideliame turnyre. Viso "Blast" pavasario grupėse buvo išdalinti 6 kelialapiai, o nepatekusios komandos dar turės galimybę gauti kvietimą, mat taip pat pateko į „Blast Showdown“, kur penketukai kausis dėl dviejų paskutinių kelialapių.

„Blast Premier Spring Finals 2023“ vyks vasaros pradžioje JAV sostinėje Vašingtone. Čia 8 komandos kovos dėl beveik pusės milijono JAV dolerių.

„Blast Premier Spring Groups“ rikiuotė:

1-3. „G2“ - vieta „Blast Premier Spring Finals“

1-3. „FaZe“ - vieta „Blast Premier Spring Finals“

1-3. „Vitality“ - vieta „Blast Premier Spring Finals“

4-6. „Natus Vincere“ - vieta „Blast Premier Spring Finals“

4-6. „Heroic“ - vieta „Blast Premier Spring Finals“

4-6. „Astralis“ - vieta „Blast Premier Spring Finals“

7-9. „BIG“ - vieta „Blast Showdown“

7-9. „Complexity“ - vieta „Blast Showdown“

7-9. „OG“ -- vieta „Blast Showdown“

10-12. „Ninjas In Pyjamas“ - vieta „Blast Showdown“

10-12. „Evil Geniuses“

10-12. „Liquid“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius