-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po trečiojo iš eilės nepatekimo į „Major“ „Astralis“ ir vėl imasi permainų

Danijos esporto gigantai „Astralis“ skelbia, jog iš savo CS2 komandos sudėties pašalino Benjaminą „⁠blameF⁠“ Bremerį.
„blameF“
„blameF“ / HLTV nuotr.

26-erių danas šioje komandoje rungtyniavo nuo 2021-ųjų metų ir tai, jog jis šalinamas iš startinio penketuko nustebino ne vieną, mat dar 2023-iųjų rugsėjį žaidėjas su „Astralis“ pratęsė sutartį iki 2025-ųjų ir vadino organizaciją „savo namais“.

Tiesa, komandos rezultatai tikrai nedžiugino – „Astralis“, vedini „blameF“, per keturis bandymus į Pasaulio čempionatą pateko vos sykį. Artėjantis „PGL Major Copehagen“ turėjo tapti jų „namų“ čempionatu, tačiau Europos regiono atrankoje danų penketukas pasirodė gėdingai ir nepateko į pirmenybes.

Pats „blameF“ viso laikotarpio „Astralis“ metu demonstravo neblogus skaičius – danas visus ketverius metus iš eilės buvo renkamas į geriausiųjų metų žaidėjų dvidešimtuką. Tačiau individuliai geras jo žaidimas titulų neatnešė – be minėtų Pasaulio čempionatų, visur, kur dalyvaudavo „Astralis“, niekuomet jiems neteko džiaugtis aukso medaliais.

2022-ais po pertraukos „Astralis“ į savo gretas susigrąžino savo „aukso amžiaus“ kalvį Nicolaj „device“ Reedtzą, o praeitų metų rudenį iš „Heroic“ persiviliojo kylančias Danijos CS2 žvaigždes Martiną „⁠stavn⁠“ Lundą ir Jakobą „⁠jabbi⁠“ Nygaardą, tačiau ir tai nepadėjo patektį į organizacijos išsvajotą „Major“.

Taip pat „Astralis“ praneša, jog prie komandos jungiasi treneris Casperis „⁠ruggah⁠“ Due, atvykstantis iš „OG“ organizacijos. Nors strategas dar turėjo galiojančią sutartį su prieš tai minėta komanda, visgi ekipų vadovybės priėmė sprendimą paspartinti procesą ir nutraukti danų trenerio kontraktą, turėjusį baigti galioti balandžio 1-ąją. Abu kolektyvai nepateko į Pasaulio žaidynes, tai ir paskatino perėjimą.

Artimiausias turnyras „Astralis“ komandai vyks balandį „IEM Chengdu“, čia ir išvysime trenerio debiutą. Na, o kas pakeis kapitono pareigas ėjusį „blameF“ išlieka neaišku.

„Astralis“ šiuo metu yra:

  • Nicolai „⁠device⁠“ Reedtz
  • Martin „⁠stavn⁠“ Lund
  • Jakob „⁠jabbi⁠“ Nygaard
  • Victor „⁠Staehr⁠“ Staehr
  • Casper „⁠ruggah⁠“ Due (treneris)
  • Benjamin „⁠blameF⁠“ Bremer (neaktyvus)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius