Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos CS:GO žvaigždė „kennyS“ sugrįžta į aukščiausią lygį

Prancūzijos CS:GO snaiperis Kenny „kennyS“ Schrubas po šešerių metų praleistų „G2 Esports“ komandoje pranešė, jog palieka šią organizaciją ir jungiasi prie „Falcons“.
„KennyS“
„KennyS“ / „Falcons“ nuotr.

Dar 2021 metais „kennyS“ dėl prastos formos buvo paliktas ant atsarginių „G2“ ekipos suolelio ir prisijungdavo tik retsykiais, kuomet kažkuris iš pagrindinės komandos žaidėjų negalėdavo atstovauti savo ekipą. Bene didžiausias tuo laikotarpiu turnyras, kuriame matėme praeityje nuostabiais AWP ginklo šūviais pasižymėjusį prancūzą, buvo „Intel Extreme Masters Winter 2021“.

Atsisveikinimas su komanda reiškia, jog baigiasi įspūdingoji „G2“ Prancūzijos era, kuomet 2017 metais buvo suburta šios valstybės didžiausių žvaigždžių ekipa. Tuomet su „kennyS“ kolektyve buvo tokie žinomi vardai kaip „shox“, „NBK“ bei „apEX“.

Schrubas padėjo „G2“ iškovoti antrąjį CS:GO titulą, kuomet šios organizacijos penketukas laimėjo „DreamHack Open Tours 2017“. Vėliau ekipa šventė pergales ir „ESL Pro League“ 5-ajame sezone bei „DreamHack Master Malmo“.

Iškart po to, kai 27-erių žaidėjas po 18 mėnesių neaktyvumo paskelbė paliksiąs „G2“, Saudo Arabijos esporto organizacija „Falcons“ pranešė, jog pasirašė sutartį su prancūzu, kuris komandoje keičia Bryaną „Maka“ Candą. Naujoje ekipoje „kennyS“ ir vėl žais kartu su ilgamečiu savo komandos draugu „NBK“.

Visa „Falcons“ sudėtis:

  • Nathan „⁠NBK-⁠“ Schmitt
  • Kévin „⁠misutaaa⁠“ Rabier
  • Kenny „⁠kennyS⁠“ Schrub
  • Ali „⁠hAdji⁠“ Haïnouss
  • Jordan „⁠Python⁠“ Munck-Foehrle
  • Steeve „⁠Ozstrik3r⁠“ Flavigni (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius