-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasideda registracija į VALORANT „Black Spike by ROG“ lygą

VALORANT pagaliau atkeliauja ir į „Esporto namus“. Pirmajame 15min VALORANT disciplinos turnyre savo jėgas išbandys 6 stipriausios Lietuvos komandos, kurios kausis dėl 1000 eurų piniginio prizinio fondo.
VALORANT „Black Spike by ROG“ lyga
VALORANT „Black Spike by ROG“ lyga

Į lygos pagrindinį etapą buvo pakviestos 3 komandos, ankstesniuose lietuviškuose turnyruose rodžiusios aukštus rezultatus. Šios komandos yra: „LANPACAN“, „Avendžeriai“ ir „911 peak“. Dėl kitų trijų vietų lygoje galima bus kovoti jau artėjantį šeštadienį atvirose atrankose.

Atviros atrankos vyks „Challengermode“ platformoje, dviejų minusų (angl. double elimination) sistema. Registracija į šią atranką jau atvira, tad galite prisijungti šioje nuorodoje.

Patekusios į lygą komandos žais dviejų ratų sistema iki vienos pergalės (angl. double-round-robin, best-of-one) kiekvieną antradienį ir sekmadienį nuo 18 valandos. Penki turai vyks lapkričio 14, 19, 21, 26 ir 28 dienomis. Viename ture bus žaidžiami du susitikimai.

Geriausios keturios komandos pateks į pusfinalius, kuriuose kovos jau iki dviejų žemėlapių pergalių. Pusfinaliai vyks gruodžio 2-3 dienomis.

Grandiozinis lygos finalas vyks gruodžio 10 dieną gyvame renginyje, Vilniuje, esporto arenoje GG Arena. Ten susikaus dvi geriausiai pasirodžiusios turnyro komandos ir paaiškės, kuri komanda yra geriausia Lietuvoje.

„Black Spike by ROG“ lygos partneriai „Republic of Gamers“ ir „Gilette“ apdovanos geriausias lygos komandas 1000 eurų priziniu fondu ir papildomomis dovanomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius