Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Primename, kad laikas senka: išskirtiniai „Topo Centro“ HP taurės prizai jau čia!

„Counter Strike: Global Offensive“ turnyras „Topo Centro“ – HP taurei laimėti artėja, todėl pats metas susipažinti, dėl kokių prizų susikaus jau 100 į turnyrą užsiregistravusių komandų. Varžysimės ne tik dėl garbės ir pripažinimo, bet ir dėl nuostabių OMEN ir HP prizų.
Topo centro HP taurė
„Topo Centro“ – HP taurė

„Counter Strike: Global Offensive“ turnyro „Topo Centro“ – HP taurei laimėti finalas įvyks spalio 18 dieną ir jame dalyvaus keturios visus atrankinius išbandymus išlaikiusios komandos. Komandos varžysis BO3 formatu, kas reiškia, jog laimėtojas bus aiškus po trijų matchų skirtinguose žemėlapiuose (iš competative žemėlapių sąrašo).

Pagrindinius šio turnyro prizus įsteigė „Topo centras“ su partneriu HP:

  • „HP 25x“ monitorius kompiuteriniams žaidimams;
  • „OMEN by HP Headset 800“ ausinės su mikrofinu;
  • „OMEN by HP TCT 15 Backpack“ kuprinės.

OMEN specializuojasi technikoje skirtoje kompiuteriniams žaidimams, todėl prizai tikrai verti dėmesio. Pagrindinis prizas laimėjusios komandos nariams, „HP 25x“ monitorius kompiuteriniams žaidimams 144HZ atnaujinimo sparta, aukštais kontrasto, spalvų atkūrimo bei 25 colių įstrižaine. Su tokiu monitoriumi kitų pergalių siekti bus dar lengviau ir smagiau. Po vieną „HP 25x“ monitorių gaus kiekvienas laimėjusios komandos narys, todėl nereiks mesti burtų, kuriam komandos nariui atiteks prizas! Kitų prizinių vietų laimėtojai taip pat gaus po „OMEN by HP Headset 800“ ar „OMEN by HP TCT 15 Backpack“ kuprinę.

Primename, jog laikas registracijai senka, tad rinkite savo komandą, šlifuokite savo įgūdžius ir susitikime Counter Strike: Global Offensive turnyre „Topo Centro“ – HP taurei laimėti! Laukti liko jau nedaug!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius