-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Puiki pelės ir klaviatūros kombinacija darbui?

„Logitech“ mums atsiuntė išbandyti „Pebble 2“ pelės ir klaviatūros komplektą. Metas jį įvertinti.
„Logitech Pebble 2“ pelė ir klaviatūra
„Logitech Pebble 2“ pelė ir klaviatūra / "Logitech" nuotr.

Kaip ir pirmoji „Pebble“ komplektakcija, ši pasižymi pigia kaina, mobilumu ir ilgalaikiškumu. „Pebble 2“ klaviatūra bei pelė puikiai tiks naudoti kasdieniam darbui. Ypač tada, jeigu esate linkę dirbti skirtingose erdvėse ir su savimi norite nešiotis klaviatūrą bei pelę.

Vienas esminių pokyčių naujoje pelės ir klaviatūros versijoje – joje yra panaudota daugiau perdirbto plastiko. Kiekviena „Pebble 2 M350“ pelė yra pagaminta iš maždaug 58 % perdirbto plastiko, o „Pebble Keys 2 K380“ klaviatūra yra pagaminta iš maždaug 49 % perdirbto plastiko. Dėl to „Logitech“ teigia, kad nauji įrenginiai yra draugiškesni aplinkai.

"Logitech“ nuotr./„Logitech Pebble 2“ pelė ir klaviatūra
"Logitech“ nuotr./„Logitech Pebble 2“ pelė ir klaviatūra

„Pebble Mouse 2“ yra tik 26,2 x 58,7 x 106,7 mm dydžio ir sveria 76 g, o pelės viduje yra AA baterija. „Logitech“ teigia, kad jos akumuliatoriaus veikimo laikas gali trukti iki 2 metų. „Pebble Key 2 K380“ klaviatūros matmenys yra 124 x 279 x 16 mm. Su dviem AAA tipo baterijomis ji sveria tik apie 415 g. Teigiama, kad ji tarnaus iki trejų metų. Vis dėlto tokie pelės ir klaviatūros išmatavimai reiškia, kad šie įrenginiai gali būti nepatogūs žmonėms su didelėmis rankomis. „Pebble 2“ klaviatūrą ir pelę galite rasti penkių skirtingų spalvų. Tai suteikia galimybę šiuos įrenginius lengviau estetiškai priderinti prie jūsų darbo aplinkos.

„Pebble 2“ pelės ratuko mygtuką galite perkonfigūruoti ir priskirti jam naują funkciją pagal savo poreikius, naudodami „Logitech Options+“ programą. Joje taip pat galite pakeisti DPI nustatymus – nuo 400 iki 4000. Tuo tarpu klaviatūroje galite pakeisti dešimties Fn mygtukų funkcijas.

"Logitech“ nuotr./„Logitech Pebble 2“ pelė ir klaviatūra
"Logitech“ nuotr./„Logitech Pebble 2“ pelė ir klaviatūra

Tiek pelė, tiek klaviatūra veikia ypač tyliai ir mena nešiojamojo kompiuterio patirtį. Abu įrenginius galime prijungti per „Bluetooth“ arba „USB“. „Pebble 2“ kombinaciją galima susieti su trimis skirtingais įrenginiais vienu metu, pvz., „Mac“, asmeniniu kompiuteriu, planšetiniu kompiuteriu ar išmaniuoju telefonu. Norėdami perjungti įrenginius, tereikia vieną kartą paspausti, kad peržiūrėtumėte suporuotas parinktis. Klaviatūra arba pelė automatiškai atsijungs nuo vieno įrenginio ir vėl prisijungs prie kito. Tai praplėčia daugiafunkcionalumo galimybes darbe.

„Logitech Pebble 2“ pelės ir klaviatūros rinkinį „Logitech“ parduotuvėje galite įsigyti už $59.99.

Įvertinimas: 9/10.

Jeigu ieškote mobilios klaviatūros ir pelės darbui, „Pebble 2“ komplektas jums puikiai tiks. Lengvas svoris, skirtingi prijungimo būdai bei spalvų pasirinkimai ir pigi kaina yra patraukliausi šių įrenginių bruožai. Kai kuriems žmonėms gali norėtis geriau ergonomiškai pritaikytos pelės darbui – „Pebble“ pelė yra per maža žmonėms su didelėmis rankomis. Vis dėlto kasdieniam darbui šie įrenginiai turėtų patikimai atlikti savo funkcijas.


Dovanos Jums!

Esports Namai kartu su partneriais Logitech Kalėdų proga skelbia konkursą, kuriame turite progą laimėti itin kompaktiškų ir patogių, puikiai darbui pritaikytų belaidžių K380 & M350 klaviatūrų bei pelių! Nuorodą į konkursą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius