Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Registracijai į „LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ atrankas liko mažiau nei savaitė!

2000 eurų prizinį fondą turinčio pirmojo „LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ lygos sezono registracija jau juda link pabaigos. Komandos jau ruošia strategijas ir apšilinėja, o mes vis dar kviečiame jus prisijungti prie lygos atrankų, kurios vyks jau rugpjūčio 7-8 dienomis.
„League of Legends VERSE“ lyga
„League of Legends VERSE“ lyga

Naujojoje lygoje atrankas praėjusios komandos keletą savaičių kovos dėl aukščiausių pozicijų lygoje, o vėliau vyksiančiose atkrintamosiose geriausios komandos bus apdovanotos „Verse“ mokėjimų programėlės įsteigtais piniginiais prizais.

Atrankose į lygą kviečiamos dalyvauti visos komandos, nepriklausomai nuo lygio ar rank’o. Svarbiausia surinkti penketuką, užsiregistruoti mūsų puslapyje čia ir sulaukus patvirtinimo sužaisti pirmąjį mačą jau rugpjūčio 7 dieną.

Atrankas praėjusių komandų mačai bus transliuojami Esports namai „Twitch“ puslapyje, o kai kurioms komandoms tai gali būti pirmoji galimybė parodyti save tiesiogių transliacijų metu.

Taip pat, dėl puikių rezultatų „Baltic Masters“ lygoje, tiesiai į „VERSE“ lygą buvo pakviesta „Iron Wolves“ ekipa, kuri žada pasirodyti taip pat stipriai ir nacionaliniu lygiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius