Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Rimto pasipriešinimo sulaukę „fnatic“ – „IEM Katowice“ pusfinalyje

„Kokių problemų jums gali sukelti varžovai?“ – prieš dvikovos pradžią vedėjas paklausė „fnatic“ komandos kapitono Maikilo Kunda „Golden“ Selimo. Pastarasis tik švelniai prunkštelėjo ir atsakė, kad „jokių“. Tačiau realybė buvo visai kitokia. Nors „IEM Katowice“ finalinį etapą „fnatic“ ir pradėjo pergale, varžovai jiems ant kulnų mynė iki pat finišo.
„100 Thieves“ prieš „fnatic“
„100 Thieves“ prieš „fnatic“ / „Twitter“ nuotr.

Akistatą „100 Thieves“ pradėjo laimėdami pistoletų raundą ir išsiverždami į priekį 2:1, tačiau įsivažiavę „fnatic“ tuomet laimėjo 8 iš sekančių 9 raundų ir pirmą „inferno“ dalį užbaigė pirmaudami 10:5. Nors antiteroristų pusėje Australijos ekipa surengė įspūdingą sugrįžimą ir išplėšė pratęsimą, jame stipresni buvo „fnatic“ – 19:16.

Antrasis žemėlapis – „Mirage“ – prasidėjo taip pat, kaip baigėsi pirmasis. Abi komandos dalijosi laimėtais raundais, tačiau šįkart besivejančiųjų kailyje atsidūrė „fnatic“. Nuo išlyginto serijos rezultato „100 Thieves“ skyrė vos vienas laimėtas raundas, kai jie teroristų pusėje pirmavo 15:12, bet „fnatic“ sėkmingai gynėsi ir kovą vėl perkėlė į pratęsimą, kurį vėl laimėjo 19:16.

Nuo pralaimėjimo australų neišgelbėjo net puikiai žaidęs Justinas „jks“ Savage'as, surinkęs 60 nukovimų, 39 mirtis. Už jį geresnį reitingą serijoje (1.38) turėjo tik nugalėtojų gretose žaidęs Freddy „KRIMZ“ Johanssonas (59 nukovimai, 31 mirtis).

2018-ųjų „IEM Katowice“ čempionų pusfinalyje laukia dvikova su G2 ekipa.

Tarp keturių geriausių komandų patekę švedai užsitikrino 40 tūkst. JAV dolerių.

Antrajame turnyro ketvirtfinalyje kovos „Team Liquid“ ir „Natus Vincere“, kurių poros nugalėtojas pusfinalyje susitiks su čempionų titulą ginančia „Astralis“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius