Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Riot Games: vienas pagrindinių „Arcane“ personažų „League of Legends“ dalimi netaps

„Silco“ – vienas pagrindinių personažų „Riot Games“ sukurtame animaciniame seriale „Arcane“ – kitąmet atsidurs „Teamfight Tactics“ žaidime kaip vienas iš veikėjų. Tačiau „League of Legends“ žaidime jo „Riot Games“ nemato.
„Silco“
„Silco“

„Dažniausiai galime perkelti personažus iš vieno žaidimo į kitą, tačiau „Silco“ į „League of Legends“ nekeliaus“, – oficialiame įraše trečiadienį patvirtino „Riot Games“.

„Silco“, su kuriuo „League of Legends“ gerbėjai susipažino tik seriale, kitų metų pradžioje taps kito „Riot Games“ kuriamo žaidimo mobiliesiems „Teamfight Tactics“ dalimi. Kol kas jo kainos, sugebėjimų ir asmeninių duomenų kūrėjai neatskleidžia.

Nors „Silco“ netaps „League of Legends“ veikėju, „Riot Games“ kitais metais naują čempioną ketina pristatyti ir šiame žaidime. Kol kas apie jį atskleidžiama tik tiek, jog jis bus „nuolat judantis šaulys“.

Primename, kad Lietuvoje šiuo metu vyksta „League of Legends VERSE“ čempionatas, kuriame komandos šiuo metu kovoja dėl atkrintamųjų vietos. Visgi „Silco“ šiais metais lygoje dar nepamatysime.

Vos po pasirodymo „Arcane“ serialas sulaukė neįtikėtino populiarumo ir iš pirmos vietos „Netflix“ platformoje daugelyje šalių išstūmė iki tol karaliavusį hitą „Squid Game“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius