Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Riot“ padidins „League of Legends“ mikrotransakcijų kainą visame pasaulyje

„Riot“ pranešė, kad nuo rugpjūčio 19 d. RP ir TFT monetų kainos kils daugumoje regionų, kuriuose veikia žaidimas.
„League of Legends“
„League of Legends“

„League of Legends“ kūrėjai nurodė keletą tokio sprendimų priežasčių: pasaulinė infliacija, valiutų svyravimai, sąžiningų kainų palaikymas tarp regionų ir jų viduje, jų produktų nuoseklumas ir kiti susiję išlaidų padidėjimai. „Riot“ priduria, kad kasmet peržiūri savo kainodarą, o dėl to dažniausiai pasikeičia kelių regionų kainos, tačiau „šių metų analizė nustatė ekonominius pokyčius pasauliniu mastu, taigi ir kainų keitimosi poveikį pasauliniu mastu.“

Riot ketina vykdyti tam tikras akcijas prieš kainų padidinimą, bent jau su dvigubomis monetomis už kiekvieną pirkinį nuo liepos 14 d. iki liepos 31 d. Po šio laikotarpio kainos grįš į normalias vėžes, kol kainos pakils nuo rugpjūčio 19 d. Jungtinės karalystės regione vidutinis kainų pokytis yra 10,9%, Europos ir Amerikos regionuose – 9,8%, o Kanadoje kainos pakils 9,9%.

123RF.com nuotr./Pinigai
123RF.com nuotr./Pinigai

Žaidimo kūrėjas pažymi, kad pasinaudojo galimybe išspręsti kai kurias problemas, pvz., padaryti taip, kad kiekvienas regionas galėtų vienu sandoriu įsigyti 1350 RP čempionų „skinų“ arba 1380 RP/TFTC arenos „skinų“. Visgi kai kurie žaidimo gerbėjai galės pasidžiaugti, kad galės vienu metu įsigyti visus „League of Legends“ čempionus bei „Valorant“ agentus, nusipirkę „Game Pass“ prenumeratą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius