Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Roberto „Carcass“ Mikuckio atstovaujama „Wave Esports“ – tarp „VCT Challengers 1“ laimėtojų

Robertas „Carcass“ Mikuckis kartu su komanda „Wave Esports“ pateko tarp 4 stipriausių Europos „Valorant“ komandų. Vasario 7 dienos paskutiniame susitikime su „Fnatic“, „Wave“ sugebėjo grįžti po pirmo pralaimėto žemėlapio ir taip užsitikrino galimybę kovoti dėl patekimo į „Regional Masters“ turnyrą.
Serijos rezultatas
Serijos rezultatas / „Wave Esports" nuotr.

Daugiau kaip 300 komandų susirinko į pirmąją atvirą „VCT Challengers“ kvalifikaciją. Tarp šių komandų galėjome pamatyti aukščiausio lygio organizacijų vardus, tokius kaip „G2 Esports“, „Team Liquid“ ar „Fnatic“.

Po trijų dienų kovos likusioms 8 komandoms liko paskutinė serija, kurią laimėjusi komanda galės užsitikrinti vietą „Challengers 2“ etape ir turės galimybę patekti į Europos regiono Masters turnyrą.

O toje serijoje „Wave“ laukė didžiausias iššūkis turnyre – „Fnatic“. Pirmame žemėlapyje „Bind“ sunkią pradžią turėjusi lietuvio atstovaujama komanda nesugebėjo grįžti ir pralaimėjo pirmą mačą 6:13. Antrajame žemėlapyje matėme visai kitokį „Wave“ žaidimą ir komandos atrodė labai panašiai. Po pratęsimo pareikalavusios kovos „Haven“ žemėlapyje, „Wave“ laimėjo 16:14. Paskutiniame žemėlapyje „Split“ „Wave“ pasirodė žymiai stipriau. Po neilgai trukusios kovos „Carcass“ atstovaujama „Wave Esports“ laimėjo prieš „Fnatic“ 13:6 ir kvalifikavosi į lemiamas „Challengers 2“ etapo kovas.

Po mačo „Carcass“ komentavo apie žemėlapių pasirinkimą ir pasiruošimą turnyrui. Visą interviu galite rasti čia.

Ateinantis „VCT Challengers 2“ etapas vyks vasario 20–21 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius