-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštajam sezonui grįžta lietuviška Topo Centro „Amber Clutch“ CS2 lyga

Ilgiausiai gyvuojanti lietuviška „Counter Strike“ lyga grįžta po pusmečio pertraukos naujausioje žaidimo versijoje. Šeštąjį sezoną turnyras pradės jau lapkričio 25 dieną, o atrankos vyks savaite anksčiau - lapkričio 18-19 dienomis.
Esporto lygos finalas
Esporto lygos finalas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Šiemet Topo Centro „Amber Clutch“ lyga išlieka nedaug pasikeitusi nuo praėjusio sezono. Lygoje vėl dalyvaus 8 komandos, kurios bus paskirstytos į dvi grupes po keturias komandas.

Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./Esporto lygos finalas
Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./Esporto lygos finalas

Komandų sąraše išvysime praėjusio sezono čempionus „SD Invicta“, kurie neseniai atsiskyrė nuo organizacijos ir tapo „LT5“ penketuku. Taip pat pakviesti dalyvauti lygoje buvo „7 Reasons“ organizacijos žaidėjai, bei įspūdingą formą tarptautinėje scenoje rodantis „Grindas“.

Kitos penkios komandos prie lygos prisijungs atvirų atrankų metu. Kaip ir anksčiau, lygos atrankos vyks FACEIT platformoje. Atrankose gali dalyvauti visi norintys, o jos vyks jau lapkričio 18-19 dienomis.

Visgi vienas esminis dalykas nuo praėjusio sezono pasikeis. Pačio žaidimo versija iš CS:GO pasikeitė į CS2, kas pridės papildomos intrigos naujam sezonui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius