Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šį gruodį – „Red Bull Solo Q“ „League of Legends“ čempionatas!

„League of Legends“ – viena populiariausių e-sporto disciplinų visame pasaulyje. Žaidimas kiekvieną mėnesį fiksuoja daugiau nei 100 milijonų aktyvių žaidėjų bei surenka vienus didžiausių turnyrų prizinius fondus. Šį kartą „Red Bull“ ir „Esporto namai“ visus entuziastus kviečia į kiek kitokį „League of Legends“ turnyrą: kova vienas prieš vieną.
Red Bull Solo Q čempionatas
„Red Bull Solo Q“ „League of Legends“ čempionatas

„League of Legends“ pasirodė 2009 metais. Po truputį žaidimas pradėjo populiarėti ir 2011 metais jį žaidė jau 11 milijonų žmonių, o didžiausią šuolį „League of Legends“ patyrė 2014–aisiais, kai skaičius padidėjo iki 65 milijonų. 2017–aisiais skaičius jau buvo įspūdingas – 100 milijonų aktyvių žaidėjų, ir nors 2018 metais rodikliai šiek tiek krito, tačiau 2020–aisiais susidomėjimas vėl perkopė 100 milijonų. Tai neabejotinai vienas mylimiausių ir populiariausių kompiuterinių žaidimų visame pasaulyje.

„Red Bull Solo Q“ yra vienas svarbiausių „League of Legends“ turnyrų, paskutinį kartą jis vyko 25 šalyse ir pritraukė net 25 000 dalyvių. Šį sezoną tikimasi, kad turnyrai vyks net 35 valstybėse.

„Red Bull Solo Q“ formatas kiek kitoks negu esame pratę žaisti. Čia kovoja 1 prieš 1, o laimėti galima keliais būdais – įveikus priešininką, nugriovus bokštą ar nukovus 100 minion‘ų (pakalikų). Tai išties smagus ir greitas būdas, priverčiantis į žaidimą pažiūrėti iš visai kitos perspektyvos ir reikalaujantis kitokios strategijos, įgūdžių. Svarbiausia, jog turnyro nugalėtojai bus apdovanoti ir piniginiais prizais:

  • 1 vieta – 750 eurų.
  • 2 vieta – 500 eurų.
  • 3 vieta – 300 eurų.
  • 4 vieta – 150 eurų.

Į „Red Bull Solo Q“ registruotis galite čia arba čia ir jau pradėti treniruotis!

Turnyro taisyklės:

  • Dalyvis turi būti Lietuvos pilietis.
  • Dalyviai, dalyvaujantys turnyre, registracijos metu turi būti ne jaunesni nei 16 metų.
  • Žaidėjai gali dalyvauti visose 2 „Red Bull Solo Q Lithuania“ atrankose, jeigu dar nėra patekę į finalą (nuorodas rasite viršuje tekste).
  • Į kiekvieną „Red Bull Solo Q“ internetinį kvalifikacinį turnyrą gali užsiregistruoti neribotas skaičius žaidėjų – pirmieji 256 užsiregistravę per registracijos laikotarpį, kuris prasideda 60 minučių prieš kiekvieną kvalifikaciją, galės dalyvauti turnyre.
  • Kvalifikacijos ir finalas žaidžiamas EUW serveryje.
  • Žemėlapis – Summoner’s Rift – Top Lane – leidžiama grįžti į bazę (nuorodoje galite žemėlapį ištyrinėti smulkiau).
  • Visos kvalifikacijos dvikovos bus žaidžiamos Bo3 formatu. (iki dviejų pergalių).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius